Son Konu

Need For Speed Heat Yüzünü Gösterdi, Kasım Ayında Geliyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier

Need for Speed serisinin en yeni halkası olacak Need for Speed Heat tanıtım medyası paylaşıldı, oyunun çıkış tarihi de ilan edilmiş oldu. Sürat tutkunları, Kasım ayında yeni oyunlarına kavuşacaklar.





NfS serisinin 16. Oyunu olan NfS Heat, Palm City isimli kurgusal bir kentte geçiyor. Oyunda iki munfasıl yarış serisi bulunacak. Gündüzleri ‘Speedhunters Showdown’ ile para kazanıp araçlarınızı kişiselleştirirken geceleri yeraltı yarışçılığının makbul akçesi ‘Rep’ kazanmak için uğraş edeceksiniz. Olağan bu esnada polisler peşinize düşecek, elinizde avucunuzda ne varsa el koymaya çalışacaklar.

Oyunu geliştiren ekip Ghost Games. Kendileri 2013’te çıkan NfS Rivals, 2015’te çıkan tekrar prodüksiyon oyunu Need for Speed ve 2017’de çıkan NfS Payback’in arkasındaki ekip oluyorlar. Artık de 4. NfS oyunları Heat ile geliyorlar.

Kreatif yönetici Riley Cooper, serinin hayranlarının son oyunlardaki şikayetlerinin farkında olduklarını ve yeni oyun geliştirilirken bunları dikkate aldıklarını söylemişti. Bu oyun için serinin özüne dönüş oyunu olmak üzere bir gaye konulmuştu, bakalım bunu başarabilecek mi.

Sorumuzun karşılığını almak için 8 Kasım’ı bekliyoruz, NfS Heat PC, PS4 ve Xbox One için geliyor. Umarım eski oyunculara seriye dönüş yapmak için bir neden sunar.
 
Üst Alt