Son Konu

Microsoft ve Vedubox iş birliğiyle dijital eğitimde sınırlar kalkıyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
microsoft-vedubox-R1OZ_cover.jpg
microsoft-vedubox-R1OZ_cover.jpg

Kullanıcıların yan ve hengam fark etmeksizin, dijital platformlarda eğitim almasına imkân tanıyan ve 16 lisanda ara yüz sunan sistem, kurumsal firmalar başta olmak üzere, eğitim ve danışmanlık şirketlerine, hususî mekteplere, üniversitelere ve birçok devlet kurumuna hizmet veriyor.

Microsoft ve Vedubox iş birliğiyle dijital eğitimde hudutlar kalkıyor


Microsoft, yenilikçi tahlil ve servisleriyle, eğitim sistemlerinin dijital dönüşümüne ekler sunma devam ediyor. Şirketlerin, devlet kurumlarının, kursların, mekteplerin, üniversitelerin ve kişisel hocaların muhtaçlıkları düşünülerek, Flipped Learning, Blended Learning, Uzaktan Eğitim ve Online Etüt üzere yenilikçi usulleriyle zenginleştirilen dijital eğitim sistemi VeduBox, hizmetlerini kesintisiz ve inançlı olarak Microsoft Azure üzerinden sağlıyor. Etgi Küme altında faaliyet gösteren Vedubox, bulut teknolojisinin sağladığı avantajlarla medya konferans, webinar, canlı ders/eğitim, SMS, online ödeme üzere özellikleri entegre bir biçimde sunuyor. Birebir anda binlerce kuruma ve milyonlarca kullanıcıya hizmet verebilecek bir altyapıya sahip sistem, yerkürede ölçeklenebilir, düşük maliyetli ve kaliteli bir eğitim servisi sağlıyor.

Bulut sistemi sayesinde suram gerektirmeyen VeduBox, sunucu temini, sunucu bakımı, sunucu yazılımları alımı ve güncelleme üzere sıkıcı ve maliyetli uğraşlara gerek kalmadan müşterilerine hizmet veren bir platform. Eğitim hizmeti alan kurumlar böylelikle, güvenlik tedbirleri ve yedekleme üzere zorluklara sahip günlerce sürecek çalışmalarla devir kaybetmiyor. Vedubox ekibi, yılsonuna kadar sisteme yapay zekâ, chatbot teknolojisi, artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik üzere teknolojileri eklemeyi ve platformun Endonezya’dan Brezilya’ya tüm yerkürede kullanılabilir olmasını hedefliyor.

 
Üst Alt