Son Konu

SHIB, Musk'ın Tweet’iyle 24 Saatte 2 Katı Aşkın Değerlendi

seocu

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,414
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
elon-musk-shiba-inu-shib-2-kat-degerlendi-1620470966.jpg

Kripto para piyasası, son vakitlerde en garip devirlerinin içinden geçiyor desek yanılmayız. Toplumsal medyada hâlihazırda sevilen bir kişi olan Elon Musk, son aylarda ortada bir Dogecoin hakkında göndermeli ya da direkt Tweet’ler paylaşarak bir latife olarak ortaya çıkan ünitenin bugün 0,70 doları aşmasını sağladı.

Dogecoin seyahatine Elon Musk’la birlikte katılan binlerce kişi parasını ünitenin bedelinin artmasıyla birlikte katladı. Bu sabahsa aylardır süren Dogecoin fırlamalarına yeni ve misal bir kripto para ünitesi katıldı. Bu ünite, internet dünyasında “yavru DOGE” olarak da bilinen Shiba Inu (SHIB) idi. SHIB, son 24 saatte %235’lik bedel artışı yaşadı.

Tekrar bir Musk Tweet’i, yeniden katlayan ünite:


741215db7bd3c2402d2d3169de04ad2ec7fd93f5.jpeg

Shiba Inu’nun fiyatında katlanma yaşanmasını sağlayan etmense yeniden bir Elon Musk Tweet’iydi. Elon Musk, BM Yenilikçi Finans ve Sürdürülebilir Yatırımlar Özel Temsilcisi Hiro Mizuno’nun paylaşımını yanıtladı. Mizuno, paylaşımında "Yatırımcılar kısa vadeli Shiba coin’leri alıp satmayı tercih ederse sorun yok. Ancak birebirini Shiba köpekleriyle yapmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Bir sefer evlat edindiğinizde, onları hayatları boyunca düzgün durumda tutmalısınız. Sempatik hayvanlar ve insan dostlarıdır.” sözlerine yer verdi.

Elon Musk’ın bu Tweet’e karşılığıysa sırf “Bir Shiba yavrusu arıyorum!” formunda oldu. 7 Mayıs sabayı 9:14’te atılan bu Tweet’in akabinde SHIB’de pahalanma süreci başladı. Ortadan geçen 24 saatin akabinde da iki katı aşkın bir pahalanma yaşandı. Ünitenin piyasa hacmiyse neredeyse %1000 artış yaşayarak 1 milyon 665 bin 225 dolara ulaştı.

Shiba Inu’nun kolay bir Tweet’le bu kadar pahalanmasının arkasında yatan sebep elbette Dogecoin’de yaşananlardı. Elon Musk’ın birçok takipçisi, birkaç ayda binlerce kat kıymetlenen Dogecoin’in akabinde SHIB’de de emsal bir pahalanma beklentisi içine girdi. Bu pahalanmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kestirmek elbette ünitenin tabiatı gereği mümkün değil.


 
Üst Alt