Son Konu

DLSS Swapper, Oyunlarda DLSS Kütüphanesini Güncelleme İmkanı Tanıyor

teknoloji

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,992
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Nvidia-Geforce-RTX-DLSS.jpg

NVIDIA’nın DLSS teknolojisi piyasaya çıktıktan bu yana birçok yeni sürüm yayınlandı. Bu bağlamda oyun geliştiricileri, yeni bir sürüm çıktığında DLSS kütüphanelerini nadiren güncellemeyi tercih ediyor. Bağımsız bir geliştirici ise desteklenen rastgele bir oyunda DLSS kitaplığını güncellememize imkan tanıyan bir araç hazırladı: DLSS Swapper.

Kitaplık belgelerini değiştirerek rastgele uyumlu bir oyunda DLSS’yi kolaylıkla güncellemek mümkün. Lakin bu güncellemeler geliştirmelerle birlikte geliyor ve doğal olarak bazen sorun çıkardığı vakitler olabiliyor. Buna ek olarak, TechPowerUp tüm DLSS kütüphanesinin bir veritabanına sahip. Böylelikle güncellenmiş sürümle ilgili sıkıntılarla karşılaştığınızda muhakkak oyunlar için özgün evraklara ulaşabilirsiniz.

Nvidia-dlss-640x336.jpg


Brad Moore isimli geliştirici tarafından yayınlanan DLSS Swapper ile birlikte kullanmak istediğiniz DLSS kitaplığını seçebilir, indirebilir ve şu anda kullanımda olan DLSS kitaplığı evraklarını değiştirebilirsiniz. Şu anda bu araç TechPowerUp veritabanına güveniyor. Lakin diğer bir yerden elde edilebilen evrakları da kullanmak mümkün.

DLSS Swapper aracı şimdi derlenmiş bir sürüme sahip değil ve yakında piyasaya sürülecek. Ayrıyeten GitHub üzerinden aracın tüm evraklarını indirebilirsiniz.
 
Üst Alt