Son Konu

PUBG'ye Gelecek Olan 6.2 Güncellemesiyle Ölüm Maçı Modu Gelecek

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
pubg-ye-gelecek-olan-6-2-guncellemesiyle-olum-maci-modu-gelecek_1581590032-b.jpg

    Oyun bölümünün son devirlerdeki en tanınan oyunlarından birisi olan PlayerUnkown's Battlegrounds günümüzün en tanınan battle royale oyunlarından birisi durumunda. Her ne kadar bu kadar değerli bir konumda bulunsa da geliştiriciler, oyuncuları daha ziyade şad etmek için mütemadi olarak yenilik yolları arıyor. Oyunun geliştiricisi PUBG Corp. yayınlayacakları güncellemelerde hangi yeniliklerin bulunacağını açıkladı.

     Önümüzdeki günlerde PUBG için yayınlanacak 6.2 içerik güncellemesiyle birlikte PC ve konsol platformlarına gelecek olan Arcade özelliğini ve Mevt Maçı modunu oyuncularla paylaştı. Oyuna gelecek yenilikler arasında en dikkat çekeni Irtihal Maçı modu oldu. Oyunun kendine ilişkin mekaniklerini bu modda da sürdüren PUBG Corp, oyunculara daima olarak aksiyon yaşatabilecek 8v8 savaşlar sunacak. Dikkat çeken bir sair detay ise Irtihal Maçı modunda oyuncuların klasik PUBG haritalarından oluşan savaş ortamlarında uğraş verecek olması.
6598-entry-1-1581590032.jpg
     Ölüm Maçı modunun detaylarına gelecek olursak, oyuncular 8V8 ekipler halinde savaşacaklar. Oyuncuların sırf FPP modunda savaşabildikleri modda her mevtten 5 saniye sonra tekrar oyuna dönebilecekler ve klasik PUBG oyunlarında olduğu üzere oyuncular tarafa yıkılmayacak. Yine canlandıktan sonra ise oyuncular ayan bir müddet hasar almayacaklar ve kadro arkadaşları dost ateşi gizli olduğu için birbirlerine hasar veremeyecekler.

         Gelecek modun bir gayrı detayı ise adam öldürdükçe dolacak olan güç çubuğu olacak. Her rakip öldürdüğünüzde yahut asist yaptığınızda güç çubuğunuz donacak ve sıhhatiniz yenilenirken güç çubuğunuz tekrar tükenmeye başlayacak.
6598-entry-2-1581590032.jpg
     Oyuncular Vefat Maçı modunda tanınan 4 PUBG haritasından 7 farklı savaş meydanında savaşacaklar. Oyuncuların bu modda oynayabilecekleri savaş ortamları listesi ise şu halde:

  • ERANGEL
  • – Stalber, Sosnovka Military Base
  • SANHOK – Paradise Resort, Docks
  • VIKENDI – Podvosto, Peshkova
  • MIRAMAR – Campo Militar

6598-entry-3-1581590032.jpg
      Mevt maçında bulunacak olan skor tablosu, Counter Strike üzere oyunlardan alışkın olduğumuz formda gözükecek. Yani oyuncuların öldürme sayıları, asist sayıları ve çoklu öldürmelere ilişkin istatistikler bulunacak. Oyuncular, her kazandığı oyundan sonra puanlar kazanacak ve bu puanlardan BP'ler elde edebilecek. Savaş esnasında ise oyuncular haritayı açarak Canlanma Kitlerini ve skor tablosunu görebilecek.

Mevt Maçı Modu Tanıtım Görüntüsü

 
Üst Alt