Son Konu

Binance’te En Çok Aranan 15 Kripto Para Birimi

elektronikci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,387
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
binance-1.jpg



CryptoDiffer’dan alınan bilgilere nazaran, 3 Eylül tarihinde Binance aramalarında en tanınan 5 coin sırasıyla; Binance Coin (BNB), Fantom (FTM), eCash (XEC), Cardano (ADA), Solana (SOL) oldu. Bu sırayı Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Polkadot (DOT), Smooth Love Potion (SLP), Dogecoin (DOGE), BitTorrent (BTT), VeChain (VET), Tron (TRX), Avalanche (AVAX) ve Polygon (MATIC) izledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Binance platformunda süreç hacmi en yüksek coin %77 oranla Smooth Love Potion (SLP) olurken, %76 oranla Fantom (FTM) ikinci ve %52 oranla eCash (XEC) üçüncü sırada yer aldı. Bitcoin ise %8’le Binance’de en düşük hacme sahip kripto varlık oldu.

Binance Coin (BNB)


24 saat içerisinde %0.5 oranında düşmesine karşın listede birinci sırada yer alarak Binance platformundaki en tanınan coin olan Binance Coin’in platformdaki hacim oranı %44’tür.

Fantom (FTM)

Binance’de en tanınan aramalarda ikinci sırada yer alan Fantom’un fiyatı 24 saatte %4.1 oranında arttığı gözlendi. Binance platformundaki hacim oranı %76’dır.

eCash (XEC)

Açıklanan datalara nazaran üçüncü sırada yer alan eCash, 24 saat içerisinde %32.2 oranında yükselerek listedeki en çok yükselen coin oldu. eCash’ın, Binance platformundaki süreç hacmi ise %52 olduğu gözlendi.

Cardano (ADA)

Cardano 24 saatte %2.3 oranında düşmesine karşın listede dördüncü sırada yerini aldı. Cardano’nun, platformdaki süreç hacmi %25 oldu.

Solana (SOL)

Binance’deki en tanınan beşinci arama olan Solana son 24 saat içerisinde %20.4 oranında yükseliş gösterdi. Solana’nın, platformdaki hacim oranı %34 oldu.





 
Üst Alt