Son Konu

Kevin Feige, ABC İçin Bir Süper Kahraman Dizisi Yapabilir

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_63807.jpg

Marvel Sinematik Evreni, beyaz perdede büyük başarılara imza atıyor ve bu konuda en çok övgü alan isimlerden birisi hiç şüphesiz Kevin Feige. Geçtiğimiz günlerde büyük bir terfi de alan Marvel Stüdyoları patronu ve Marvel'ın yaratıcı şefi Feige başka firmalara da yol gösterici olmaya hazırlanıyor. Deadline'ın haberine göre Kevin Feige ile ABC Entertainment başkanı Karey Burke televizyona taşınacak karakterler için bir görüşme yapmış. 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Burke, "Marvel ile olan partnerliğimizi çok seviyoruz. Ayrıca Agents of S.H.I.E.L.D.'in biteceğinden dolayı üzgünüz, o bizim tarihimizin büyük bir parçasıydı. Ancak artık Kevin Feige ile birlikte geleceğe bakıyoruz. Şu an Marvel ve ABC'nin dizilerinin nasıl olacağı hakkında bir şey söylemek için çok erken. Feige ile olan görüşmelerin henüz çok başındayız. An itibariyle Marvel'ın en büyük odak noktası Disney+, tabii ki bunun böyle olması gerekiyor." diyerek Feige ile gelecek Marvel dizileri yapacaklarını doğruladı.
  • Kevin Feige, Yeni MCU Karakterleri İçin İlk İşareti Verdi
  • Kevin Feige, Disney İçin Bir Star Wars Filmi Yapacak
Disney+ üzerinden yayınlanacak olan MCU dizileri sinemayla paralel ilerleyeceği için ABC tarafında daha yan seriler ve başka karakterler görmemiz oldukça muhtemel gözüküyor. Agents of SHIELD bir şekilde MCU'ya bağlı olsa da yeni ABC Marvel dizilerinin daha bağımsız işler olacağını düşünüyorum. Hatta sadece Marvel karakterleri değil başka süper kahraman projelerinde de Feige yine danışman olarak yer alacaktır. Bakalım Feige-ABC işbirliği hangi yeni dizi ve karakterle karşımıza çıkacak? 
 
Üst Alt