Son Konu

Özcan Deniz dua ederek beklemiş! Özcan Deniz ve Feyza Aktan'ın velayet davasında karar çıktı

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ozcan_deniz_dua_ederek_beklemis_ozcan_deniz_ve_feyza_aktanin_velayet_davasinda_karar_cikti_1640432142_6833.jpg

Özcan Deniz'in, eski eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılandığı velayet davasında karar çıktı.



Günlerdir gündemden düşmeyen boşanma  ile bilinen Özcan Deniz ve Feyza Aktan davasında karar verildi. Sanatçı Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan'ı darbettiği argümanıyla 1 yıl 6 aya kadar mahpus istemiyle dava açılmıştı. Duruşma da Özcan Deniz'in ağabeyi Ercan Deniz ve Feyza Aktan'ın kardeşi şahit olarak dinlenmişti. 

DURUŞMA ÖNCESİ DUA ETTİ



Çocuğunun velayetini almak için efor gösteren Özcan Deniz'in duruşma başlamadan evvel adliye koridorunda beklerken dua ettiği anların manzarası ortaya çıktı. Öte yandan Deniz'in duruşmaya müdafaa ile gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

VELAYET DAVASINDA KARAR!

Bu hafta ise Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan ortasında devam eden velayet davasında karar çıktı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüş günlerinin ise artırılmasına karar verdi. Feyza Aktan'ın gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Basın mensuplarının soruları üzerine Özcan Deniz, "Oğlumun yaşı küçük olduğu için hakime hanım olması gerektiği üzere hassas davrandı. Oğlumla görüşme günlerim artırıldı. Oğlum üstündeki haklarım biraz daha düzenlendi. Fakat hâlâ oğlumun velayeti ile ilgili daha okumadım açıkçası ya ben anlayamadım içeride çok kısa bir konuşma oldu. Okuyunca çok daha net anlayacağım. Ne karar verildiğiyle ilgili hâlâ bir fikrim yok. Fakat oğlumla ilgili görüşme günlerim artırıldı. Bu saatten sonra biraz daha oğlumla bağlantımız bizim inisiyatifimizde olacak onu biliyorum" dedi.



"ÇOCUĞUN VELAYETİ MÜVEKKİLİMDE"

Feyza Aktan'ın avukatı Altın Mimir ise "Açtıkları dava red oldu. Çocuğun velayeti müvekkilimde devam etmekte. Özcan Beyefendi ile münasebetin kısmen artırılması istikametinde karar verildi. Lakin öncesinde de aslında müvekkilim Özcan Beyefendi ile çocuğu şahsi münasebetinden daha fazla görüştürüyordu. Hasebiyle açmış oldukları davada sav ettikleri her şeyin gerçek dışı olduğu ve kanıtlayamadıkları açığa çıktı" diye konuştu.

Feyza Aktan ise "Geçen 1,5 yılın akabinde aslında bir hudut boşalması yaşadım. Hala da kararın farkında değilim. Hakikaten bittiğine inanamıyorum. Derin bir nefes almaya gereksinimim var. Çok teşekkür ediyorum" dedi.



NELER OLMUŞTU?


Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'a açtığı velayet davasının dördüncü duruşması görüldü. Bugün görülen duruşmanın akabinde eski eşler ortasında mart ayında yaşanan hengamenin güvenlik kamerası imajları ortaya çıktı. Eski eşine saldırmakla suçlanan Feyza Aktan Tv8'de yayınlanan '2.Sayfa' programına telefonla bağlandı. Aktan, olayın perde ardını canlı yayında anlattı.

İşte Feyza Aktan'ın çok konuşulacak açıklamaları:     

 "Bu olayın 2 gün öncesi var. Planlanmış bir olay. Biliyorsunuz benim altımdan arabayı aldılar. Kuzey'i okula Özcan'ın sürücüsü getirip götürüyordu. Bir gün öncesi sürücü bana bildiri attı. "Ben hastayım yarım Kuzey'i alamayacağım" halinde... "Okey, Özcan ile hallederiz" dedim. "Özcan Beyefendi de alamayacak" dedi.

Feyza Aktan, mevzuyla ilgili toplumsal medya hesabından bir açıklama yapmıştı.

Feyza Aktan, "Hiç pişman olmamakla birlikte asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu" dedi.

ÖZCAN DENİZ ESKİ EŞİ FEYZA AKTAN'DAN DAYAK YEDİ!

İkili hakkında bomba bir sav ortaya atıldı. Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in okulundan müdür tarafından arandı. Oğlunun okula gitmediğini öğrenen Deniz, soluğu Aktan'ın meskeninde aldı. Oğlunun pijamaları ile meskende olduğunu gören Özcan Deniz öfkelenirken Aktan ile tartışma yaşadı.



Sabah'ın haberine nazaran, Özcan Deniz'in oğlu babasına gelmek istediğinde ise Feyza Aktan öfke patlaması yaşadı. Evvel eski eşine tokat atan genç bayan, akabinde Deniz'in kıyafetlerini parçaladı.

Meskenden çıkarak kendisine gelmek isteyen oğlunu ise kolundan tutarak çektiği sırada yeniden argümana nazaran küçük çocuk başını kapıya çarptı. Bunun üzerine polis merkezine giderek şikayetçi olan Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan ile tartıştıklarını kendisini darp ettiğini ve ablası Eda Aktan'ın da kendisine hakaret ettiğini ileri sürdü.


özcan deniz ve feyza aktan darp


NE OLMUŞTU?

Müzikçi Özcan Deniz ve Feyza Aktan, 2019 yılında mutabakatlı olarak boşanmış ve iki yaşındaki çocuklarının velayeti Aktan’da kalmıştı. Lakin daha sonra Özcan Deniz oğlunun velayetini almak için dava açmıştı.

feyza aktan ve özcan deniz davasında yeni gelişme 

Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan ortasında devam eden velayet davasında şahitler dinlendi. Deniz'in, 2019 yılında boşandığı eşi Feyza Aktan'a 3 yaşındaki oğlu için açtığı velayetin değiştirilmesi davasının dördüncü duruşması görüldü.

Duruşmada Özcan Deniz'in kız kardeşi Sibel Semerci ve Deniz'in bir çalışanı ile Feyza Aktan'ın annesi şahit olarak dinlendi. Yaklaşık iki saat süren duruşma, şahitlerin dinlenmesinin akabinde ertelendi.

özcan deniz ve feyza aktan çocuk velayeti duruşması

 Kimlik sorgusu yapılan Özcan Deniz lise mezunu olduğunu ve aylık 20 bin TL gelir elde ettiğini belirtti. Özcan Deniz'in birlikte oldukları periyotta kendisini aldattığını, ayrılmak istediğinde ise odaya kilitleyerek mevtle tehdit ettiğini öne süren Aktan, şiddete maruz kaldığını tez etmişti. Şikayet üzerine Özcan Deniz hakkında 'Yaralama' cürmünden 1 yıl 6 aya kadar mahpus istemiyle dava açılmıştı.



‘Basit Yargılama’ ile yargılanacak olan Özcan Deniz davasında flaş bir gelişme yaşandı. Tarafların sunduğu dilekçeleri inceleyen mahkeme, kolay yargılama metodundan vazgeçip olağan yargılamaya geçilmesine, şahitlerin tabiri alınması için talimat verilmesine ve Özcan Deniz, Feyza Aktan ve Eda Aktan’ın yurtdışı kayıtlarının incelenmesine karar verdi.

Mahkemede konuşan Feyza Aktan, Özcan Deniz'le ilgili " Tartışma sırasında boğazımdan tutup duvara yapıştırdı. O süreçte bedenimde rastgele iz bırakan bir darp olmadı, aileler de ortaya girdi ve kendisi de pişman olduğunu belirttiği için barışıp evlendik. Şayet bedenimdeki yaralar besbelli olsa dahi darp raporu almazdım zira çocuğuma karşı sorumluluklarım vardı" dedi.



VELAYET DAVASI EKLENDİ

Davanın üçüncü celsesi bugün İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü. Özcan Deniz'e ağabeyi Ercan Deniz ve vekilleri eşlik etti. Feyza Aktan duruşmaya vekilleri eşliğinde iştirak sağladı. Taraflar durulmayı beklerken birbirinden uzak olmaları gözden kaçmadı.

ÖZCAN DENİZ VE FEYZA AKTAN ATIŞMASI DEVAM EDİYOR!





Oğulları Kuzey’in velayeti için karşı karşıya gelen Özcan Deniz ile Feyza Aktan’ın atışması toplumsal medyada devam ediyor. Eski eşler birbirleri hakkında her gün yeni bir argümanda bulunurken Deniz, mahkemeye başvurdu. Ünlü isim, Aktan’ın oturduğu Zekeriyaköy’deki villa için şimdilik 5 bin liralık ‘haksız işgal tazminatı’ davası açtı. Feyza Aktan’ın oturduğu villanın aidat ve fatura bedelinin tazminini isteyen Deniz, ayrıyeten 5 bin liranın tahsilini istedi. 

Oğlu Kuzey’e sarıldığı bir fotoğrafı paylaşan Deniz, "Gerisi boş" notunu düştü. Deniz’e takipçilerinden “Gerisi boş değil gerisi annesi” yansısı geldi. 



NE OLMUŞTU?

Özcan Deniz, açıklamasının devamında “çocuğunu korumak maksadıyla sustuğunu” söyledi: “Kurulacak çok cümle var fakat ileride evladımı üzecek kayıtlar bırakmamak ismine susuyorum. Ben, bu hayatta en bedelli varlığım olan çocuğumu düşünmekteyim. Ve elimden alınmaya çalışılsa da, oğlumu bu nahoş arbededen ziyan görmeden kurtarmaya çalışıyorum. Onun geleceğini inşa etmekle meşgulüm. Annesi hakkında ulu orta konuşmak üzere bir davranışım olmadı ve olmayacak. Oğlumun geleceğinin gasp edilmesine de asla müsaade etmeyeceğim.”

Feyza Aktan, iki yıl evvel mutabakatlı olarak boşandığı, çocuğunun babası ünlü oyuncu Özcan Deniz hakkında, ‘zincirleme formda taammüden yaralama’, ‘kişiyi hürriyetinden mahrum bırakma’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ kabahatlerinden, ağabeyi Ercan Deniz hakkında da, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘zincirleme biçimde yaralama’, ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘devletin kurum ve organlarını aşağılama’ kabahatlerinden şikayetçi olmuştu.



POLİSİ ARARSAN YÜZÜNDE SİGARA SÖNDÜRÜRÜM

Kontrattan vazgeçen Özcan Deniz, her şeyin yoluna gireceğine dair kelam vererek Feyza Aktan’la evlendi. Çocuk doğduktan sonra evlilik mukavelesini tekrar gündeme getiren Deniz, eşi üzerinde baskı kurdu. Dilekçede, Deniz’in yeniden şiddet uyguladığı, “Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm” diye tehdit edildiği sözlerine yer verildi. Aktan, darp raporu alıp boşanmak istedi.



1 ay önlem kararı

Savcılık soruşturması devam ederken Feyza Aktan, Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz hakkında korunma talep etti. Mahkeme, ikilinin 1 ay müddetle Feyza Aktan’a yaklaşmamasına karar verdi. 1 aylık önlem mühletinin dolmasının akabinde Aktan yine mahkemeye başvurdu. Mahkeme 1 ay daha önlem kararı verdi.

ARGÜMANLAR TEMELSİZ

Argümanların temelsiz olduğunu belirten Özcan Deniz ile ağabeyi Ercan Deniz, karara itiraz etti. Dilekçede, “Özcan Deniz’in Feyza Aktan’a yönelik hiçbir şiddet, hakaret ve tehdit aksiyonu olmamıştır. Şiddete dair bir kanıt de sunmamıştır” denildi.


 
Üst Alt