Son Konu

PUBG'nin Yeni Güncellemesi, Oyuna Birçok Yenilik Getiriyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
pubg-nin-yeni-guncellemesi-oyuna-yeni-bir-arac-ve-hareket-sistemi-ekliyor-1561746071.jpg

Oyuna yeni güncellemeyle soğuk savaş periyodunda yapılan, hem karada hem de suda gidebilen Rus piyade savaş aracı BRDM-2 eklendi. BRDM-2’ye erişmek için oyuncuların birinci evvel bir işaret fişeği bulup onu ateşlemeleri gerekiyor. Bu adımdan sonra araç, haritadan geçen bir uçağın gerisinden paraşütle indiriliyor. BRDM-2, yeniden birebir formda uçaklar tarafından haritaya bırakılan UAZ’nin konumunu alacak. UAZ iyi bir araçtı lakin onun mahalline gelen BRDM-2 üzere suda gitme yeteneğine sahip değildi.

22aba81aff7b9baf70a60ab587388f11ebe606a8.jpeg

Yeni güncelleme ayrıyeten PUBG’ye Deagle isminde bir tabanca eklendi. Silah, Magnum Research’ün tasarladığı epeyce güçlü olan ve çabucak acilen bütün asrî savaş oyununda bulunana Desert Eagle isimli tabancadan esinleniyor.

Oyuna eklenen Deagle; yüksek kalibreli, yarı otomatik bir tabanca. Rastgele bir savaş tüfeğinin yahut gayrı ana silahların mekanına geçecek kadar güçlü olmasa da Deagle, oyundaki öteki tabancalardan daha çok hasar veriyor ve bu, silahı oyunun sonlarındaki yakın savaşlarda epey kullanışlı hâle getiriyor.

01001bd5ab03bd7cd47ef22e060b481b1391504f.jpeg

Güncelleme, oyuna yeni bir hareket tekniği de getirdi. Oyuncular, neredeyse 2 yıldır kısa duvarların üstünden atlayabiliyordu fakat bunu yapmaları için duvarların yanında durmaları gerekiyordu.

Oyuna yeni eklenen çıkıntı tutma özelliğiyle oyuncular; duvarlardan, çatılardan ya da çıkıntılardan koşarak atlayabilecek ve üstlerine tırmanabilecekler. Bu özellik, uzun duvarları aşmayı ve pencerelerden içeri girmeyi epeyce kolaylaştırıyor. Başkaca bu yeni özellik, oyuncuların evvelden ulaşılamayan çatılara çıkmasını sağlıyor. Böylelikle birtakım PUBG haritalarında savaşmak külliyen farklı bir hâle gelecek.

PUBG’nin yeni güncellemesi şu anda PC sürümü için mevcut. Yeni versiyonun konsollara ve mobil versiyona ne vakit geleceği ise şu an için anlaşılan değil.




 
Üst Alt