Son Konu

Galaxy M Serisi’nden milyonluk başarı!

seocu

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,414
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
galaxy-m-serisi-yuksek-satis-rakamlarina-ulasti.jpg

Samsung, bu ayın başlarında Hindistan’da 5 milyon adet A Serisi akıllı telefon sattığını açıklamıştı. Bugün de farklı telefon modellerinde yüksek satış rakamları elde ettiğini açıklayan şirket; Galaxy M10, Galaxy M20 ve Galaxy M30 için satılan ürün sayısından bahsetti. Bu rakamların, alt bölgelerdeki ülkelerdeki ve sadece çevrimiçi satış kanallarındaki rakamlar olduğunu belirtti. Galaxy M Serisi satış rakamları oldukça yüksek!

Galaxy M Serisi satış rakamları artabilir


Samsung tarafından yapılan açıklamalarda da ilgi çektiği belirtilen Galaxy M Serisi’nin Hindistan’daki Samsung’un pazar payının ikiye katlaması beklentiler arasında alıyor. Samsung, bu başarısını artırarak çevrimiçi satış kanallarında yüzde 25’lik bir pazar payına sahip olmak istiyor.

Galaxy M10, Galaxy M20 ve Galaxy M30 modelleri, Hindistan’da gençler tarafından sevilen akıllı telefonlar oldu. Bu durum yalnızca Hindistan’da değil, Türkiye’de de aynı şekilde. Türkiye’de uygun fiyatlarla satışa sunulan M serisi, fiyat/performans oranı en iyi telefonlardan biri.

Ayrıca Samsung yakın zamanda Galaxy M serisine yeni bir telefon modeli daha ekleyecek. Galaxy M40 adındaki bu model de serinin diğer üyeleri gibi uygun fiyatı bir telefon modeli olacak. Bunun yanı sıra ekranında Galaxy S10 serisinde gördüğümüz delikli ekran yer alacak.



 
Üst Alt