Son Konu

Elon Musk’un Neden Dogecoin’i Pump’ladığı Ortaya Çıktı!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
elon-musk-1.jpg

Dogecoin fiyatının bugünlerde neden bu kadar güçlü bir şekilde yükseldiğini hiç merak ettiniz mi? Tesla CEO’su Elon Musk neden bu kadar çok kripto para projesi arasından DOGE’yi seçmeye karar verdi? Popüler altcoin Dogecoin’in fiyatının bu kadar güçlü olmasının ve piyasadan bu kadar yüksek talep görmesinin nedeni nedir? İşte cevabı…

Elon Musk neden bu kadar çok kripto para arasından DOGE’yi seçmeye karar verdi?


Önce Elon Musk’tan bahsedelim… Elon Musk’un Doge’nin piyasasını kızıştırmasının nedeni para değil. Bunun ana nedeni uzmanlara göre, muhtemelen Elon Musk’un insanların kripto para birimleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmasını ve buradan kâr elde etme fırsatları görmesini istemesidir.
freepressjournal_2021-02_f0098ad4-8e8f-429d-b230-0618b588b79d_471763092.jpg
Ve bu nedenle uzmanlara göre, Bitcoin ve Dogecoin şu anda en iyi iki seçenek. Biri, halihazırda çok popüler olan, piyasadaki en büyük kripto para birimidir. Dogecoin ise oldukça erişilebilir ve ilginç bir proje ve oluşturulma amacı da son derece komik. Derinlemesine bir analizde kripto analisti ve etkileyicisi Coin Bureau, Dogecoin’e olan çılgın talebin dört nedenini açıkladı:
  • Meme Kültürü (Basitlik Satar).
  • Sosyal Medya (DOGE için en büyük trendlerden bazıları TikTok’ta geçti)
  • Elon Musk (Analiste göre, Elon Musk DOGE’yi aya göndermek istiyor. DOGE’nin fiyat pompalarını bununla ilgili tweetlerine bakarak mükemmel bir şekilde takip edebilirsiniz. Elon Musk’un önemsiz bir tweet’i DOGE’de fiyat pump’ı yapabilir.)
  • Robinhood.
Coin Bureau: DOGE gerçekten büyüleyici bir kripto para birimi

Popüler analist Coin Bureau, neden insanların DOGE fiyatlarını artırmak için bu kadar iştahlı olduklarını söyle açıklıyor:  Birincisi, bazı insanlar gerçekten eğleniyor. Topluluğu seviyorlar ve memlerin tadını çıkarıyorlar. Elon Musk’un içine girdiğini düşündüğümüz kategori bu. Diğer bir DOGE yatırımcısı türü, fiyat yükselişlerinden para kazanmaya çalışanlardır. Bu kategoride bunu yapan milyonlarca kişi var.
shutterstock_332817890-e1574840527905-1024x640.jpg
Yatırım noktası olarak bakıldığında analiste göre, bazı yatırımcılar Dogecoin’in gerçekten küresel bir para birimi haline gelebileceğini ve Bitcoin’i geçebileceğini düşünüyor. Ve son olarak, kripto analisti Coin Bureau videoyu Dogecoin hakkında kapalı düşüncelerle bitiriyor:

DOGE gerçekten büyüleyici bir kripto para birimi. Bu seviyeye gelmesini asla beklemediğimi itiraf edeceğim ve etkilendiğimi söylemeliyim. Oldukça basit bir kripto teknolojisine sahip olmasına rağmen, başka türlü kripto kullanmayacak olan milyonlarca kullanıcının dikkatini çekti…

Analist: Burada durup trendin devam etmeyeceğini söyleyemem

Coin Bureau, dikkatli olunmasını istediği noktayı ise şu sözlerle açıklıyor:

Ben de burada durup trendin devam etmeyeceğini söyleyemem. Parabolik fiyat hareketi mantıksız olabilir ve eminim DOGE‘yi short’lamayacaktır… Ama daha büyük sahiplerin kar edeceği bir zaman gelecek ve bu fiyatta bir düşüşe yol açacak. Bu sadece mantıklı… Topluluk havalı ve dinamik ve onun coşkusunu seviyorum. Ancak birçoğu gerçek parayla yatırım yapıyor ve parayı kaybettiklerinde bu bir şaka olmayacak.
416221-360398890.jpeg
Son verilerine göre, Dogecoin fiyatı şu anda son 24 saatte %15 artışla 0,31 dolar civarında işlem görüyor. Bu artışı her zamanki gibi Elon Musk’un bugün kripto para ile ilgili attığı tweet tetikledi. Elon Musk, kripto sevgilisini pump’lamaya devam ediyor…
 
Üst Alt