Son Konu

Yeni Assassin’s Creed ve Far Cry oyunları geliyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ubi-IGHC_cover.jpg


Oyun yerküresinin değerli geliştiricilerinden biri olan Ubisoft, son yayınladığı mali raporda 2020’de 5 farklı AAA oyun çıkaracağını duyurmuştu. Bu oyunlardan esasen 3’ü daha evvel açıklanmıştı.

Ubisoft geçtiğimiz yıl Watch Dogs Legion, Gods & Monsters ve Rainbow Six Quarantine oyunlarını resmiyete kavuşturmuştu.

Bu 3 oyunun haricinde Ubisoft’un hangi 2 oyunu çıkacağı büyük merak konusuydu. Umumi kanı ise duyurulmayan oyunların Assassins Creed ve Splinter Cell olduğu yanındaydı.

Yeni Assassin’s Creed ve Far Cry oyunları geliyor

Ubisoft’a yakınlığıyla bilinen Kotaku muharriri Jason Schreier Ubisoft’un önümüzdeki periyotta duyuracağı oyunlara ait bir açıklamada bulundu.

Schreier, yeni bir Splinter Cell duyurusu bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını belirterek, Ubisoft’un duyuracağı oyunların Assaassin’s Creed ve Far Cry olduğunu yazdı.

Zati Ubisoft’un 2020’de yeni bir Assassin’s Creed oyunu çıkaracağı gün üzere aşikardı. Velev sızdırılan son raporlarda oyunun Viking devrinde geçeceği ve isminin de Ragnarok olacağı sav edilmişti.

Ama yeni Far Cry oyununun herkes için sürpriz olacağını söyleyebiliriz. Çünkü geçtiğimiz yıl satışa sunulan Far Cry oyunu çok da beğenilmemişti. Buna karşın Ubisoft’un bu kadar kısa vade içerisinde yeni bir Far Cry oyunu duyuracak olması çok da mantıklı durmuyor. Tekrar de bekleyip göreceğiz.

 
Üst Alt