Son Konu

Marvel's Avengers'ın İlk Oynanış Videosu Ortaya Çıktı

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
avengers-in-oyunundan-thor-lu-bir-video-geldi-1563534418.jpg

Marvel'ın en tanınan prodüksiyonlarından birisi olan Avengers, geçtiğimiz aylarda serinin son sinemasını yayınladı. Bir muhteşem kahraman sineması olan Avengers, bir sinema olarak artık geçmişte kaldı ama sinema, uzunca bir vade daha hayatımızda nokta alacağa benziyor. Avengers'ın bir görüntü oyun versiyonu üzerinde çalışmalar sürdürülüyor ve görünen o ki oyunun geliştirilme sürecinde önemli bir aşama kaydedilmiş durumda.

Oyun, 18-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen olan Comic-Con International: San Diego etkinliklerinde sessiz sakin gösterildi. Bu sayede Avengers'ın görüntü oyununun nasıl olacağına dair bir fikrimiz oluştu. Aktifliğe katılan bir kişi, oyunun manzaralarını kaydederek YouTube üzerinden paylaştı.

e0e6ed1629f7072201891bfbcc119f5e6042b6f2.jpeg

YouTube'da paylaşılan görüntü, yalnızca 40 saniye uzunluğunda fakat bu bile, sinemanın sevilen karakterlerinden Thor'un yeteneklerini görmemize imkan tanıyor. Thor, elindeki cazip profesyonelce kullanarak düşmanını alt ediyor.

Medya, YouTube'da paylaşılmasının akabinde binlerce sefer izlenirken, Reddit'te de gündem oldu. Oyunseverler, bu oyunla ilgili daha çok malumat sahibi olmak istediklerini söylüyorlar ve geliştirici şirketin de buna kayıtsız kalmayacaklarını düşünüyorlar. İlerleyen günlerde oyunla ilgili resmi bir medya yayınlanabilir ya da yeni bir açıklama gelebilir.

İşte Thor'un düşmanını alt ettiği o oyun sahnesi:










 
Üst Alt