Son Konu

Nişanda Çocuklara Silahla Ateş Ettiren Muhtar ve 4 Kişi Gözaltına Alındı

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-5c663c280e8fba7aee92337ebce660b6e78bba8e.jpg


Samsun'un Ayvacık ilçesinde düzenlenen nişan merasiminde küçük yaştaki çocuğun eline tabanca verip, havaya ateş ettirdiği teziyle ortalarında mahalle muhtarı Ali Yazıcı'nın (67) da yer aldığı 5 kişi, polis gruplarınca gözaltına alındı. Şüphelilerin meskenlerinde de 4 tabanca ve 2 tüfek, ele geçirildi.





İlçede 8 Haziran'da açık havada düzenlenen nişanda, çiftin birinci danslarını yaptığı sırada bir küme maganda, tabanca ve tüfeklerini çıkardı. Küme, ortalarında çocukların da bulunduğu davetliler ortasında silahlarla dakikalarca havaya ateş açtı. Bir kişinin de çocukların eline tabanca verip, havaya ateş açtırması, davetlilerin cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Toplumsal medyada paylaşılan manzaralar reaksiyon çekti.

Gözaltına alındılar



Ayvacık İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları, izledikleri manzaraların akabinde soruşturma başlattı. Polis, imajlarda çocuğun eline silah vererek ateş ettiren kişinin, Keskinoğlu Mahallesi Muhtarı Ali Yazıcı olduğunu tespit etti. Yazıcı ve beraberinde havaya ateş eden 4 kuşkulu, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelilere ilişkin meskenlerde yapılan aramada 4 tabanca, 2 tüfek de ele geçirildi.

'6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' ve 'Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma' hatalarından cezai süreç de uygulanılan şüphelilerin sorgusu sürüyor.


 
Üst Alt