Son Konu

LG ThinQ ile Günlük Hayatı Yönetmek Daha Kolay

yasuo

Yeni Üye
Katılım
14 Şub 2021
Mesajlar
84,876
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
LG-ThinQ.jpg

Tüm dünya bir yıla yakın müddettir pandemi nedeniyle meskenlerine kapandı. İş ya da farklı sebeplerle dışarı çıkmak zorunda kalanlar bile, işlerini tamamlar tamamlamaz konutlarının yolunu tutuyorlar. Yeni dünya sistemi, esasen ana hayat merkezimiz olan konutları daha da değerli bir pozisyona getirdi. Meskenlerimiz artık korunma, barınma gereksinimimizin yanı sıra, birer cümbüş ve tecrübe merkezi, tahsil alanı haline geldi. Tabi tüm bunlar olurken, konuttaki iş yükü arttı… Bir yandan yemek yaparken, öteki yandan meskeni pak tutmaya, tıpkı anda da çamaşır makinesi programının bitip bitmediğine bakmaya çalışırken durum vakit zaman başa çıkılamaz hale geldi… LG’nin taşınabilir uygulaması LG ThinQ, tüketicilerin yaşadıkları her anın tadını doya doya çıkartmaları için konutla ilgili tüm işlere uzaktan erişim sağlayarak kullanıcılara kendilerine ayırabilecekleri daha fazla vakit bırakıyor. Kullanıcıların gittiği her yere giden konut asistanı ThinQ, meskende hayatı güzelleştirmek için sezgisel bir orta yüz ve akıllı özelliklerle birlikte geliyor.

Bulaşık Makinesinden Klimaya Tüm Aletler Denetim Altında


LG’nin ThinQ dayanaklı AI aygıtları ile Wi-Fi ilişkili aygıtları birbirine bağlayarak tüketicilerin hayatlarında eşsiz bir kolaylık getiriyor. Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, kurutucular, klimalar, hava temizleyicileri, TV’ler ve buzdolapları dahil birçok LG eserini kapsıyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar ThinQ aygıtlarını uzaktan açabiliyor, kapatabiliyor, başlatabiliyor, durdurabiliyor yahut ayarlarını değiştirebiliyor.

LG-ThinQ-1.jpg


Kullanıcılar, oturdukları yerden kalkamadan ya da konut dışındayken, çamaşır makinesi, kurutucu yahut bulaşık makinesinin programını tamamlamasına ne kadar müddet kaldığını telefonlarındaki LG ThinQ uygulamasından görebiliyor, dilerlerse, uygulamayı iş biter bitmez kendilerine bildirecek formda ayarlayabiliyorlar. Böylece, kullanıcılara dinlenmek ya da eğlenmek için çok daha fazla boş vakit kalıyor.

Uygulama ayrıyeten, çamaşır makinesi ve kurutucu için yeni ve özel programlar indirmek ya da Proaktif Müşteri Hizmetleri servisinden faydalanmak için de kullanılabiliyor. Yapay zeka tabanlı müşteri hizmetleri tahlili, aygıt durumundan ve kullanım tercihlerinden yararlanarak, her aygıtı en âlâ durumda tutmak için yararlı ipuçları ve teklifler de sunuyor. Meskenden kolay bir bakım gerçekleştirmek için bile teğe bir müşteri takviyesi sunuyor.

LG ThinQ uygulamasını deneyimlemek isteyen tüketiciler, LG Brand Shop’larda Bulunan ThinQ tecrübe alanında uygulamayı deneyebiliyor, hayatı kolaylaştıracak özelliklerine şahsen şahit oluyorlar.

LG ThinQ hakkında daha fazla bilgi için: LG ThinQ
 
Üst Alt