Son Konu

Arkadaşlık İsteğini Reddeden Öğretmeni Öldürdü

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-844866541ad0d513510094e5c0680cd0fc6a6adc.gif


Kayseri'de, Tolga Temur arkadaşlık teklifini reddeden rehberlik öğretmeni Arife Parıltı Sarıoğlu'nu tabanca ile vurarak öldürdürdü. Temur cinayetin akabinde intihara kalkıştı.






Olay, saat 09.00 sıralarında Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Taslak Sokak'ta meydana geldi. 

Rehberlik öğretmeni Arife Parıltı Sarıoğlu, meskenden çıkışta, kendisini bekleyen Tolga Temur ile karşılaştı. Tolga Temur, daha evvel de birçok defa arkadaşlık teklifinde bulunduğu Sarıoğlu'na teklifini yineledi. Sarıoğlu olumsuz cevap verince Tolga Temur, belinden çıkardığı tabancayla peş peşe ateş etti. Bedenine 3 kurşun isabet eden Arife Parıltı Sarıoğlu, yere yığıldı. Tolga Temur akabinde tabancayı başına dayayıp, tetiği çekti.


Hayatını kaybetti




Etraftakilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Gelen sıhhat takımının yaptığı kontrolde Sarıoğlu’nun ömrünü yitirdiği saptandı. Tolga Temur ise yapılan birinci müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.


Annesi feryat etti




Acı haber alan Arife Işık Sarıoğlu’nun yakınları olay yerine geldi. Arife Işık Sarıoğlu'nun annesi, "Kızıma ne oldu? Söyleyin çocuğuma ne oldu" diyerek feryat edip, gözyaşı döktü.

Yapılan incelemenin akabinde Arife Parıltı Sarıoğlu’nun cansız vücudu, otopsisi yapılmak üzere Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

 
Üst Alt