Son Konu

Denize Girmenin Yasaklandığı Şile'de Bir Cankurtaran Bıçaklandı

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-83f90e7e3374233e76f8b96a7bd21f3954bba4a9.jpg


Bugün 2 kişinin boğularak hayatını kaybettiği 3 kişinin de kaybolduğu Şile'de denize girmek kaymakamlık kararıyla sabah saatlerinde yasaklandı. Yasağa karşın denize girmek isteyen bir grup ile cankurtaranlar ortasında tartışma çıktı. Arbedede bir cankurtaran bıçaklanarak yaralanırken, başka cankurtaranlar da arkadaşlarını bıçaklayan şahsı darp etti.





Şile’de bugün hava şartlarının el verişsiz olması nedeniyle Şile Kaymakamlığı tarafından denize girmenin yasak olduğu duyuruldu. Zira 2 kişi ölmüş, 3 kişi ise denizde kaybolmuştu.

Buna karşın bir plajda denize girmek isteyen bir küme ile kendilerini uyaran ve mahzur olan cankurtaranlar ortasında tartışma yaşandı.




Plajda son bulan tartışma, Şile meydanında iki kümenin müsabakasıyla tekrar alevlendi. Denize alınmayan kümedeki bir şahıs, argümana nazaran cankurtaranlardan birini bıçaklayarak yaraladı. 

Bunun üzerine cankurtaranlar da arkadaşlarını bıçaklayan şahsı darp etti. Olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Polisin biber gazı kullandığı olayda kalabalık dağıtılırken yaralı kişi ambulans ile hastaneye kaldırıldı.


Öte yandan denizde kaybolan 3 kişiyi arama kurtarma çalışmalarına havanın kararması nedeniyle orta verildiği bildirildi.


 
Üst Alt