Son Konu

Xiaomi'nin Türkiye'de yok satan efsane telefonu geri geliyor!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
redmi-note-8-6-ebk7_cover.jpg


Xiaomi'nin Türkiye'de peynir ekmek üzere satan Redmi Note 8 modelinin yeni sürümünün geleceği ortaya çıktı.



redmi-note-8-0-t85n.jpg
Xiaomi, 2019 yılında bir efsanenin doğmasını sağlamıştı. Tüm dünyada olduğu üzere ülkemizde de peynir ekmek üzere satan Redmi Note 8'den bahsediyoruz. Ülkemizde fiyatına nazaran en uygun performansı sunan telefon olarak bilinen ve 2021 yılında bile hala taş üzere performans sergileyen Redmi Note 8 için bugün müjdeli haber geldi.


redmi-note-8-1-lyPW.jpg
Bildiğiniz üzere Xiaomi'nin alt markası Redmi geçtiğimiz aylarda Redmi Note 10 modelini tanıtmıştı. Fakat Redmi'nin artık de yeni planlarının olduğu ortaya çıktı. Söylentilere nazaran Redmi bu yıl içerisinde yeni Redmi Note 8 ve Note 8 Pro modellerini tanıtacak.


redmi-note-8-2-sFCj.jpg
Yeni Redmi Note 8 ailesinde Qualcomm yerine MediaTek'in 5G takviyeli ve uygun fiyatlı işlemci serisi Dimensity'nin yer alması bekleniyor. RAM tarafında ise 6 GB RAM ile gelecek olan telefon, kamerası ile efsaneye yakışır bir performans sergileyecek.


redmi-note-8-3-XIQy.png
Telefonun ana kamerasının 48 Megapiksel çözünürlüğünde olacağı söyleniyor. Başka kameralar ise telefoto + derinlik + makro formunda konumlandırılacak. Lakin şimdilik öteki lenslerin megapiksel'i maalesef ki bilinmiyor.

 
Üst Alt