Son Konu

Ali Sunal'dan babası Kemal Sunal'a duygulandıran doğum günü mesajı!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ali_sunaldan_babasi_kemal_sunala_duygulandiran_dogum_gunu_mesaji_1636624615_4552.jpg

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en âlâ oyuncularından biri olan Kemal Sunal'ın 77.doğum gününde oğlu Ali Sunal'ın paylaşımı duygulandırdı. Ünlü isim kızlarıyla çekildiği kareleri "İyi ki doğdun canım babam, gölgesinde bizi hala koruyan keyifli eden koca çınarım, Nar ve Nil ‘in melek dedesi güzel ki doğdun..." notuyla paylaştı.



"Kapıcılar Kralı", "Atla Gel Şaban", "Hababam Sınıfı" ve "Şabanoğlu Şaban" üzere unutulmaz sinemalarla hafızalara kazınan ünlü oyuncu Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000'de uçakta kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Türk sinemasının efsanevi ismi sevenleri tarafından 77.doğum gününde anılıyor. 



Hem oyunculuğuyla hem de sevilen kişiliğiyle sinema dünyasına ismini altın harflerle yazdıran usta oyuncunun doğum gününde oğlu Ali Sunal toplumsal medya hesabından paylaşımda bulundu.



"NARİN VE NİL'İN MELEK DEDESİ..."

Kızları Nil ve Narin ile çekildiği bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Ali Sunal, gönderisine "Başta ben olmak üzere tüm sevenlerin hayranların seni senin sinemalarını bilen herkes çocuklarını seni tanıtarak büyütüyor. Sen gittikten sonra hayranlarına milyonlarca küçük arkadaşımız eklendi ikisi fotoğrafta. İşte biz senin doğum gününü o milyonlarla kutluyoruz her yıl çoğalarak. Güzel ki doğdun canım babam, gölgesinde bizi hala koruyan keyifli eden koca çınarım, Nar ve Nil ‘in melek dedesi düzgün ki doğdun..." formunda not düştü.




 
Üst Alt