Son Konu

ChainSwap (ASAP) Saldırıya Uğradı, 10’dan Fazla Altcoin Etkilendi

seocu

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,414
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
chainswap-asap-saldiriya-ugradi-10dan-fazla-altcoin-etkilendi.jpeg



Zincirler arası merkeziyetsiz finans platformu ChainSwap (ASAP), akıllı sözleşmesindeki bir güvenlik açığı nedeniyle saldırıya uğradı. Proje yaklaşık 8 milyon dolar kaybetti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Proje yaptığı duyuruda olaya ilişkin araştırmalarının sürdüğünü kaydederken, yerel token’ın satın alınmaması gerektiği konusunda uyardı.

Proje ayrıca, kişisel cüzdanlardaki fonların güvenli olduğunu ancak gönderme ve çekim işlevlerinin henüz yeniden etkinleştirilmediğini belirtti. Saldırıdan 10’dan fazla token etkilendi.




UniFarm (UFARM), Optionroom (ROOM), OroPocket (ORO) ve diğer projeler, tüm likiditeyi Uniswap ve Pancakeswap’tan geçici olarak çekmeye karar verdi.

Umbrella Network (UMB), 230.000 dolar değerindeki yerel token’ını buy back yapacağını ve bunların nasıl harcanacağına karar vermenin topluluğa bağlı olduğunu duyurdu. Proje ayrıca token köprüleme için artık ChainSwap’a güvenmeyeceğini söyledi.




Saldırı, bazı çalkantılı fiyat hareketlerine neden oldu. CoinGecko verilerine göre, etkilenen altcoin’lerden biri olan Wilder World (WILD), toparlanmadan önce %99.8 çöktü.

Nisan ayında ChainSwap, Alameda Research, NGC Ventures, OKEx‘in Block Dream Fund ve diğer yatırımcılardan 3 milyon dolar toplamıştı.


 
Üst Alt