Son Konu

Pazar Günü Fırlayanlar: Bu 7 Altcoin Sağlam Yükseliyor!

seocu

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,414
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
is-gold-trading-better-than-the-stock-market.jpg

Haftanın son gününe Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) ve XRP gibi kripto para birimleri yatay hareketlerle girse de; bazı altcoin projeleri yükseliş kaydetti. Bu yazıda, Kriptokoin.com olarak piyasa değerine göre ilk 100’de yer alan ve son 24 saatte en çok yükselenleri inceliyor olacağız…
Adsiz-7.jpg
Günün en çok yükselen altcoin projesi: Kadena (KDA)


Kadena, en güvenli akıllı sözleşme dillerinden biri olarak düşünülen Pact ile birlikte tek katman 1 proof-of-work Blockchain’ine sahiptir. Kurumsal odaklı Blockchain projesi olan Kadena’nın KDA coin’i geçtiğimiz haftaki yükselişini sürdürmeye devam ediyor. KDA’nın fiyatındaki artış, projenin web sitesinin yenilenmesi ve NFT alanına açılmalarını amaçlayan Immutable Records ile ortaklığın ardından geldi. Ayrıca Kadena, yakın zamanda Ethereum ağına wrapped KDA ile açıldı.




Günün en çok yükselen ikinci altcoin’i, Helium (HNT) oldu. HNT yüzde 17.06 oranında yükseldi. Token, Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazları için merkezi olmayan ağ olan Helium’a bağlıdır. Helium ağı geçtiğimiz haftalarda HNT’ye odaklı bir satış gerçekleştirerek 111 milyon dolar topladı. Bu satışa Andreessen Horowitz de dahil olmak üzere birkaç risk sermayesi şirketi katıldı.

Borsa coin’leri değer kazandı

Üçüncü olarak, Avalanche’ın AVAX tokenı yüzde 11.96 oranında yükseliş yaşadı. Avalanache, yakın zamanda ekosistemin gelişimine adadığı 200 milyon dolarlık fonu duyurdu. Dördüncü olarak, kripto para borsası FTX’in FTT Token’ı yüzde 8.16 oranında yükseldi. Cuma günü FTX, Solana Ventures ve Lightspeed Venture Partners ile birlikte 100 milyon dolarlık GameFi ekosistem fonunun başlatıldığını duyurdu.
GettyImages-598776121-59bf3ad6af5d3a0010321ef6.jpg
Beşinci sırada ise bir başka borsa coin’i, Binance Coin (BNB) bulunuyor. BNB, işlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance’in yerel tokenı olduğundan borsayla alakalı haberlere bağlı olarak yükseliş veya düşüş yaşayabiliyor. Yakın zamanda Binance, ünlü futbol kulüplerinden biri olan Porto ile fan token anlaşmasını duyurdu ve bunun ardından BNB de yükseliş yaşadı. Altıncı ve yedinci sıralarda Nexo (NEXO) ve Arweave (AR) bulunuyor. Popüler altcoin’ler NEXO yüzde 7.4, AR ise yüzde 5.63 oranında değer kazandı.
 
Üst Alt