Son Konu

İlk metaverse müzik ödül töreni için geri sayım!

klimaci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
151,968
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
adsiz-di42-cover-dgh3_cover.png




Beğenin ya da beğenmeyin, metaverse evren giderek daha popüler bir müzik mekanı haline geliyor. Törenler bile gerçekleşmeye başlayacak. Hollywood Reporter'dan gelen bir rapora göre Logitech metaverse'deki ilk müzik ödülleri gösterisini gerçekleştirecek. Song Breaker Ödülleri, 30 Nisan'da 1PM Eastern'da Roblox'ta gerçekleşecek ve pop yıldızı Lizzo sanal performansıyla ilk kez sahneye çıkacak. Sosyal medya yıldızı Bretman Rock etkinliğe ev sahipliği yapacak.

İlk metaverse müzik festivali için geri sayım!


ttt-ckhL.png

Ödül töreni, müzisyen Gayle ve Grammy adayı Walker Hayes dahil olmak üzere internet trendlerini başlatan on yaratıcıyı onurlandıracak. Etkinlikte Jaden Smith, Roblox emektar MeganPlays ve Twitch yayıncısı Shroud gibi şahsiyetler de sahne alacak. Roblox'ta etkinlik öncesi bir "deneyime" ve sanal Logitech mağazasına erişmeniz mümkün olacak. Ana gösteriyi kaçırırsanız, de30'unda iki ve 1 Mayıs'ta bir performans daha izleyebilirsiniz.

Logitech, etkinliğe dikkat çekmek için Lizzo'dan ve genel metaverse furyasından yararlanıyor. Sanal konserler yıllardır yapılıyor ve bazıları oldukça popüler. Song Breaker Ödülleri, bu eğlenceyi belirli bir oyundan tam teşekküllü bir platforma taşıyor ve çok geçmeden benzer ödül sunumlarının olması şaşırtıcı olmayacak. Metaverse kavramı hayatımıza daha fazla entegre olmaya başladı diyebiliriz. Henüz tam bir karşılığı olmayan kavram yakında daha fazla netlik kazanmaya başlayacaktır.

 
Üst Alt