Son Konu

Bu Meme Coin, 21.000 Kat Arttı: Ünlü CEO, Tahmini Paylaştı!

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
twitterin-spot-isigi-bu-meme-coine-kaydi-yuzde-8000-yapti-4VDrx99L.jpg

Shiba Inu (SHIB), “orijinal Dogecoin tarafından yakılan meşaleyi taşıdığını” iddia eden Dogebonk adlı rakip bir meme coin tarafından acımasız bir saldırıya uğradı. Büyük şehirlerde reklam panoları göndermeli afişlerle dolduruldu. BitMex CEO’su Arthur Hayes, şu anda 3 meme coin’in hakimiyet için yoğun mücadele verdiğini söylüyor. Ayrıntılar Kriptokoin.com‘da.

DOBO, rakip meme coin’leri binlerce kat solladı!


Meme coin’ler arasında mücadele devam ederken, Dogebonk (DOBO) bir aydan kısa süre içinde 21.000 kat değer kazandı. Artan popülaritesi, kendisini “Shiba Inu’nun kışkırttığı çılgınlığa sosyal bir tepki” olarak konumlandırdığı yoğun reklam kampanyasıyla körükleniyor. Meme coin’in başlangıcından bu yana birkaç hafta içinde, kurucular on binlerce kişiyi Shiba Inu’ya karşı savaşlarını New York, Londra, Sidney ve Brisbane’deki reklam panolarında reklam yapmak için harcadılar. Dogebonk topluluğunun pazarlama lideri şunları söylüyor:

Toplulukları karşılaştırırken, Shib Army Times Meydanı’na bir Shib reklam panosu photoshoplamıştı, bizde devam ettirdik bir tane daha yaptık.

Bu, geçen hafta New York Times Meydanı’nda görünen bir Dogebonk reklam panosuna atıfta bulunuyordu. Dogebonk topluluğunun üyeleri, BonkSquad, Shib Ordusunu hedeflerinde sıkıca tutuyor. Reklamlardan bir görüntü:




Anti meme coin projeleri sahaya iniyor

Dogebonk pazarlama lideri, Shiba Inu’nun meme dünyasıyla hiçbir bağlantısı olmayan bir meme coin olmasına atıfta bulunarak, bir aylık meme coin DOBO’yu “anti meme coin” olarak adlandırdı. Shiba Inu’nun rakibi, şimdi dünyanın önde gelen kripto para borsalarından BitMex’in kurucu ortağı Arthur Hayes’in dikkatini çekiyor. Perşembe günü yayınlanan bir blog yazısında Hayes, farkındalığının kripto ekosisteminin bu zor durumdaki köşesinde hakimiyet için savaşan üç meme coin’e dönüştüğünü açıkladı. Hayes şunları da ekledi:

Dogebonk, Shib, Floki ve diğer herhangi bir meme coin istiyorum.

Bu arada, DOGE ve SHIB arasında pozisyon için jokeylik devam ediyor, Shib şimdi on birinci sıraya düştü, Dogecoin’de dokuzuncu sırasını geri kazandı. Shib Army, kripto para biriminin 1 değerine ulaşacağını iddialı bir şekilde ilan etti. Ancak, piyasa değeri açısından, Shiba Inu’nun bu hedefe ulaşması için değerinin kırk kat artması gerekiyor.
 
Üst Alt