Son Konu

İstanbul'da en iyi alkolsüz canlı müzik mekanları nerede?

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
istanbulda_en_iyi_alkolsuz_canli_muzik_mekanlari_nerede_1640441855_6653.jpg

Son devirlerin parlayan yıldızı canlı müzik yerleri sevdiklerinizle güzel vakit geçirmek için kusursuz bir seçenek sunuyor. Pekala, İstanbul'un en uygun alkolsüz canlı müzik yerleri nerede? Alkolsüz canlı müzik yapan yerler neresi? İstanbul'da alkolsüz canlı müzik yerleri isimleri nedir? İşte cevaplar...



Ağır iş temposu ve süratli bir günün akabinde geriye kalan vakitlerde kendimize vakit ayırmak istiyoruz. Bazen özel günlerde bazen de özel kılmak istediğimiz günlerde sevdiklerimizle dışarıda birbirinden hoş aktiviteleri kıymetlendirebiliriz. İstanbul'un göz kamaştıran tabiatında ufak bir gezinti ya da kültürün ve tarihin iç içe geçtiği yerlere gitmek yerine farklılık arıyorsanız size şahane bir teklifimiz var! İstanbul'un farklı köşelerinde yer alan alkolsüz canlı müzik yerlerini tercih ederek hem sohbetin hem de müziğin tadına varabilirsiniz. Gelin, gününüze sevinç katacak en âlâ canlı müzik yerlerine birlikte göz atalım.

TERAS CAFE

Üsküdar'da yer alan Teras Cafe, göz kamaştıran İstanbul görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Uygun müzik ve âlâ yemek ikilisine hayır diyemiyorsanız burası tam da aradığınız yer olabilir. Alkolsüz menüsüyle her kısma kitap eden yer güçlü yemek ve tatlı menüsüyle beğeni topluyor. 



ADRES: Mimar Sinan Mahallesi, Atlas Sokak, No 17, Üsküdar

HANCI CAFE 

İstanbul'un varlıklı görüntüsünü gözler önüne seren görünümüyle ferah bir ortam imkanı sunan Hancı Cafe, Çamlıca'da yer almaktadır. Canlı müzik hizmetiyle eğlenmek isteyenlerin uğrak rotası haline gelen Hancı Cafe, bilhassa terasıyla ön plana çıkıyor. 



Menüsünde alkol bulunmayan yer aile ile gelmeye uygun bir yerdir.



ADRES: Çilehane Yolu (Küçük Çamlıca), İstanbul

THE SHAULA

Şık dizaynıyla son devirlerde büyük beğeni toplayan The Shaula, Beylikdüzü'nde alkolsüz canlı müziğin tadına varmak isteyenlerin birinci tercihlerinden biri. Burada herkese uygun varlıklı menüsüyle müziğe lezzetli bir yemeğin eşlik etmesine müsaade verebilirsiniz. 



Fakat The Shaula'ya gelmeden evvel telefon üzerinden rezervasyon yaptırmayı unutmayın.



ADRES: Kavaklı Mahallesi, 36, Bayrak Cd., 34520 Beylikdüzü Osb/Beylikdüzü/İstanbul

HARDALLI CAFE

Merkezi bir pozisyonda bulunması sebebiyle müzik severlerin odak noktası haline gelen Hardallı Cafe, hem eğlenmek hem de kaliteli müziğin tadına varmak için eşsiz bir seçim olacaktır. Alkol hizmeti sunmayan yere gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.



Fakat hafta sonu kalabalık olmasıyla dikkat çeken Hardallı'ya gitmeden evvel kesinlikle rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz.



ADRES: Mecidiyeköy, Mecidiyeköy Yolu Cd. Celilağa İş Merkezi No:10/B 34387


 
Üst Alt