Son Konu

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in bebekleri erkek olacak!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
kivanc_tatlitug_ve_basak_dizerin_bebekleri_erkek_olacak_1637319803_966.jpg

2016 yılında dünyaevine giren Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'den müjdeli haber geldi. Anne ve baba olmak için gün sayan ünlü çiftin bebeğinin cinsiyeti de muhakkak oldu.



Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stilist Başak Dizer, 5 yıl evvel Fransa'da nikah masasına oturmuştu. Sade bir merasimle Paris'te hayatlarını birleştiren çift, bebek heyecanı yaşıyor.



5 sene evvel yurt dışında dünyaevine giren güzel oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile tarz danışmanı Başak Dizer çifti şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Anne ve baba olmak için gün sayan ikilinin bebeğinin cinsiyeti de muhakkak oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alan habere nazaran, ünlü çiftin erkek bebeği olacak.

3 AYLIK HAMİLE!

44 yaşındaki Başak Dizer'in 3 aylık gebe olduğu öğrenildi. Basına yansıyan haberlerin akabinde çiftin bebeklerinin cinsiyeti merak konusu oldu. Bir müddettir Mardin'de bulunan Tatlıtuğ ve Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti şimdi aşikâr değil.

Başak Dizer'in geçtiğimiz haziran ayında gebe olduğu tez edilmişti. Dizer, bir arkadaşının kendisini tebrik ettiği Instagram paylaşımına karşılık vererek hamilelik savını yalanlamıştı. Arkadaşına özel ileti gönderen Başak Dizer Tatlıtuğ, “Hamile değilim. Her sene tertipli olarak yapılan yanlış haber” dedi.


 
Üst Alt