Son Konu

Pokemon Unite, iOS ve Android İçin de Geliyor

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
pokemon-unite-ios-ve-android-icin-de-geliyor.jpg

Pokemon Presents aktifliği sırasında The Pokemon Company, Pokemon Unite oyunun iOS ve Android platformları için 22 Eylül tarihinde geleceğini duyurdu. Nintendo Switch kullanıcıları için Temmuz ayında piyasaya sürülen yeni Pokemon MOBA oyunu tüm internette övgüyle karşılanan 5×5 stratejik bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Oyun çıktığından beri birkaç Pokemon daha tanıtmış olsa da en büyük soru oyunun taşınabilir kullanıcıları için ne vakit piyasaya sürüleceğiydi. Pokemon Unite oynamak fiyatsız ve savaş geçişleri için isteğe bağlı oyun içi satın alımlar sunuluyor. Nintendo Switch ve taşınabilir aygıtlar ortasında, her iki platformdaki oyuncuların birlikte savaşmasına müsaade verecek çapraz platform oynama da planlanmakta.

Ek olarak, oyuncular ilerlemelerini aygıtlar ortasında kolay kolay senkronize etmek için hem Nintendo Switch hem de taşınabilir aygıtlarda Pokemon Trainer Club hesaplarını yahut Nintendo Hesaplarını kullanabilecekler.

Pokemon Unite ile Nintendo Switch ve taşınabilir kullanıcılar birlikte oynayabilecek. Ayrıyeten önümüzdeki haftalarda iki yeni Pokemon olarak Fairy Pokémon Sylveon ve Ice Pokémon Mamoswine oyuna eklenecek.

Taşınabilir kullanıcılar, özel mükafatlar için şimdiden App Store ve Google Play Store üzerinden ön kayıt yaptırabilir.


 
Üst Alt