Son Konu

Dekorasyonda kozalak nasıl kullanılır? Kozalaktan neler yapılır?

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
dekorasyonda_kozalak_nasil_kullanilir_kozalaktan_neler_yapilir_1640702264_2684.jpg

Kış dekorasyonunun vazgeçilmez modülü olan kozalak ile birbirinden hoş dekoratif nesneler yapabilirsiniz. Pekala, kozalaklarla dekorasyon nasıl yapılır? Dekorasyonda kozalak nasıl kullanılır? Kozalaktan mum nasıl yapılır? Kozalaktan kapı süsü nasıl yapılır? Kozalaktan neler yapılır? Mesken dekorasyonunda kozalaktan neler yapılır? İşte karşılıklar...



Kış aylarının gelişiyle hayatımızın her alanında mevsimi yansıtan ayrıntılara yer veriyoruz. Kalın dokulu kazaklardan ekose desenli saç tokalarına, yün battaniyelerden vanilya kokulu mumlara kadar kışın zenginliğini gözler önüne seren her detay yılın son günlerine yaklaşırken hissedilir oldu. Bilhassa mesken dekorasyonunda ağır bir halde fark edilen bu değişime tabiatın tesiri de çok büyük. Bu aylarda dekorasyonda sıklıkla tercih edilen kozalaklar, meskenin her köşesinde kusursuz bir tesir oluşturabilir. Gelin, yeni yılın en hoş dekorasyon önerisi olan kozalakları konutlarımızda kullanmanın yollarını birlikte öğrenelim.

KOZALAKLARLA DEKORASYON NASIL YAPILIR?

Farklı koku ve renkleriyle konutlara huzur getiren mumlar, bilhassa kış dekorasyonunda sıcak bir ortam şekillendirmektedir. Şayet alışılmışın dışında dizaynlarda mumlarla konutlarınızı dekore etmek isterseniz kozalakların içerisini oyarak içlerine mumlar yerleştirebilirsiniz. Bilhassa özel konuklarınızı ağırladığınız yemek masalarında bu mumları kullanarak şık bir sofra tertibi oluşturabilirsiniz.



Şayet konuklarınızı karşıladığınız konutun önünde de dekoratif ögeler kullanmak isterseniz çok para harcamadan kısa müddette kozalaklardan kapı süsleri yapabilirsiniz. Kurdele ve silikon tabancası ile birleştireceğiniz farklı boyuttaki kozalaklarla el emeği bir aksesuar yapmak epey kolay.



Öte yandan kozakları farklı renklere boyayarak makul bir tema da oluşturabilirsiniz.



Altın ve gümüş renklerle boyadığınız kozalakları uzun cam kavanozlara yerleştirerek antrelerde yer alan sehpalarınızda kullanmayı deneyebilirsiniz. Dilerseniz kavanozların içerisine led ışıklar yerleştirerek loş bir ortam da elde edebilirsiniz.



Kozalakları sırf konut içerisinde değil hediyelerinizin paketinde de kullanabilirsiniz. Armağan paketi yaparken minik kozalak ve çam kolları ile süsleme yaparak ihtimamlı ve şık bir ikram paketi oluşturabilirsiniz. 




 
Üst Alt