Son Konu

Huawei P30 Pro güncelleme aldı! İşte yenilikler

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
huawei-p30-pro-guncelleme-aldi-1.jpg

Huawei, 26 Mart tarihinde Paris’te tanıtımını gerçekleştirdiği yeni amiral gemisi P30 Pro için ilk güncellemeyi lansmandan sadece iki gün sonra yayınlayarak dikkat çekmişti. Yayınlanan güncellemenin odak noktasında ise kamera vardı. P30 Pro güncelleme ile hangi özelliklere kavuştu?

Aradan geçen yaklaşık bir aylık sürenin ardından Huawei P30 Pro için yeni bir güncelleme daha yayınlandı. Hindistan’da dağıtımına başlanılan güncellemenin odak noktasında kameraya ek olarak parmak izi okuyucusu var.

Huawei P30 Pro güncelleme aldı! İşte detaylar!


Güncelleme sonrasında P30 Pro‘nun kamerasının gece modu iyileştiriliyor. Düşük ışıkta Super Zoom özelliğiyle elde edilen fotoğrafların iyileştirildiği belirtiliyor. Tabi, güncelleme henüz elimizdeki cihaza ulaşmadığı için test edemiyoruz.
1026x577xhuawei-p30-pro.jpg.pagespeed.ic.FoQmS3fi2G.jpg
Ekrandaki parmak izi okuyucunun performansının iyileştirildiği ve bu sayede daha hassas hale geldiği belirtiliyor. Ayrıca, Instagram‘da video izlerken ses ve video senkronizasyonu sırasında meydana gelen problemler ortadan kaldırılıyor.

Daha önce belirttiğimiz gibi güncelleme şu anda Hindistan’da olduğu için ülkemizde ve Avrupa‘da bulunan cihazlara ulaşması birkaç hafta sürebilir.



 
Üst Alt