Son Konu

Doya Doya Moda All Star eleme yapıldı mı? 07 Nisan Doya Doya Moda All Star yeni fragman!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
doya_doya_moda_161_bolum_fragmani_doya_doya_modada_yeni_donem_puan_durumu_ne_1613826174_7643.jpg

Doya Doya Moda, ekranların yeni moda programı olarak son periyotta en çok beğenilen programlar ortasında yer alıyor. Doya Doya Moda'da kilolu ve büyük vücuda sahip 7 bayan, en uygun ve şık kıyafetleri seçerek moda alanında kendilerini söz etmeye çalışıyor. Doya doya moda 7 nisan puan durumu nedir? 7 nisan Çarşamba Doya Doya Moda'da kim birinci oldu? Puan durumu nasıl? Doya Doya Moda 18. kısım yeni fragmanı...
HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN
TV8 ekranlarında gündüz jenerasyonunda yer alan ve çok sevilen Doya doya müsabakası tüm süratiyle bu devirde fenomen olmaya devam ediyor. Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen fenomen yarışı Doya Doya Moda'da heyecan üst düzeyde. Seray Sever, Uğurkan Erez ve Gülşah Saraçoğlu'nun heyet koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda'nın her kısmına televizyon dünyasından bir isim konuk heyet olarak katılıyor.  Doya Doya Moda gün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda 7 Nisan 2021 puan durumu nasıl? Doya doya moda yeni kısım fragmanı yayınlandı mı üzere soruların karşılıkları tüm izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 



Doya doya Moda'da Günün Konsepti :“ALL STAR” Yarışmacılarımız en şık olabilmek için ter dökecekler! 

DOYA DOYA MODA YENİ KISIM FRAGMANI YAYINLANDI!



7 NİSAN DOYA DOYA MODA PUAN DURUMU?

Su: 20

Birben: 11

Ferdanur: 20

Betül: 4

Emel: 20

Rümeysa: 10

Özde:19

DOYA DOYA 7 NİSAN CUMA GÜNÜ KİM ELENDİ?

Bu hafta Doya Doya Moda konutuna veda eden olmadı. 

7 NİSAN DOYA DOYA MODA KİM BİRİNCİ OLDU?

26 Mart Cuma, All star konsepti en hoş halde oluşturmak ve heyetlere beğendirmek için kıyasıya uğraş etti. Kızlarda günün birincisi 100 puanla Özde oldu.



DOYA DOYA MODA HEYET ÜYELERİ

Gülşah Saraçoğlu

Uğurkan Erez

Seray Sever

Hande Demir Acar (Konuk jüri)



KEMAL DOĞULU DOYA DOYA MODA'DAN NEDEN AYRILIYOR?

Kemal Doğulu, Acun Ilıcalı'nın duyurduğu Exxen platformunda yeni bir projeye geçeceği için Doya Doya Moda programından ayrılıyor. Doğulu ayrılık haberini şu sözlerle duyurdu: “Üzülerek bu koltuktan feragat ediyorum. Buradan ayrılmak üzüyor beni elbette ancak daha düzgün bir şey yapmak için ayrılıyorum. Hoş projelerle çıkacağım tekrar karşınıza.” Yeni projesini toplumsal medya hesabından duyuran Kemal Doğulu 1 Ocak'ta başlayacak olan Exxen'e geçecek.

Kemal Doğulu'nun yeni projesinin ismi "Kemal Doğulu ile Büyük Değişim" olduğu düşünülüyor. İnstagram hesabından yaptığı paylaşım şu biçimde: "Kemal Doğulu ile Büyük Değişim Size "Bu ben miyim" dedirtecek büyük değişimler için hazır mısınız?Hikayelerinizle birlikte müracaatlarınızı bekliyoruz!"

 
Üst Alt