Son Konu

Finale Kalmak İçin 100 Yıllık Derbinin Kazananı Galatasaray!

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-8cc2ae0f081f9057978c71cd7ceadacb389835e2.jpg


VFŞL Yaz Mevsiminin ilk yarı finalinde NASR Esports, Team Galakticos'u 3-0 geçmeyi başararak ismini finale yazdıran ilk takım olmuştu. Finale çıkmayı başaran 2. takım olmak için 100 yıldan fazla süredir birbiri ile farklı branşlarda mücadele veren lig aşamasının lideri Galatasaray ve lig aşamasını 6. sırada bitiren Beşiktaş karşılaştı.


Lider Galatasaray seriye hızlı başladı.






Serinin ilk karşılaşması Mojito'nun çaldığı barona kadar eşit geçti. Maçın 28. dakikasında baronu çalarak ardından 3de3 yapmayı başaran Mojito'yu takip eden ve katliam yapan Galatasaray Esports oyuncuları baron ve katliam ile aldığı üstünlükle birlikte maçı kazanmayı ve seride durumu 1-0'a getirmeyi başardı.


Beşiktaş dominant bir oyun ile neden yarı finalde olduğunu gösterdi!





Serinin ikinci karşılaşmasında oyunun başında Beşiktaş, Juuzou ve Robin ikilisinin oyunlarıyla üstünlük ele geçirmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda Galatasaray altın ve skor farkını kapatacak hamleler yapsa da objektifleri almaya başaran taraf Beşiktaş oldu. Takım savaşlarını da Shiganari'nin önderliğinde kazanmayı başaran Beşiktaş seride durumu 1-1'e getirmeyi başardı.


Galatasaray Jax seçimiyle birlikte seride öne geçmeyi başardı.





Serinin üçüncü karşılaşmasında Juuzou'nun Camille tercihine karşı olarak Jax seçimi yapan Crazy ormancısının da yardımıyla üst koridorda üstünlük sağlamayı başardı. Alt koridor da üstünlük sağlamayı başaran Alive'ın desteğiyle birlikte oyunda üstünlüğü koruyan Galatasaray seriyi 2-1 duruma getirdi.


46 Dakika süren mücadelenin sonunda finale çıkan taraf Galatasaray Esports!





Serinin dördüncü karşılaşmasında Galatasaray erken oyunda üstünlük almayı başardı. Beşiktaş geç oyun kompozisyonu kurmasıyla birlikte erken oyunu kaybederken üssünü korumayı başardı. Dakikaların ilerlemesiyle birlikte kompozisyonu güçlenen Beşiktaş savaşabilecek bir duruma geldi. 43. dakikada Galatasaray Baron güçlendirmesini alırken, Beşiktaş tarafı Kadim Ejderhasını almayı tercih etti. Güçlendirmeler sırasında Beşiktaş orta koridordan baskı yapmış olsa da güçlendirmelerin bitmesiyle birlikte çıkan takım savaşını kazanan Galatasaray maçı ve seriyi kazanarak finale çıkmaya hak kazandı.


Serinin en değerli oyuncusu 7 yılın ardından tekrar TBF'ye çıkmayı başaran Zergsting!





Galatasaray Esports'un Türk destek oyuncusu Zergsting mevsimin lig aşaması sonucunda ligin en değerli destek oyuncusu olmayı başarmıştı. Galatasaray'ın liderliğinde büyük bir pay sahibi olan Zergsting yarı finalde Beşiktaş karşısında kazandıkları maçlarda gösterdiği sırasıyla Thresh, Thresh ve Rakan performanslarıyla serinin en değerli oyuncusu olmayı başardı.


İlginizi Çekebilir
 
Üst Alt