Son Konu

Jetex Krem neye yarar ve cilde faydaları nelerdir? Jetex Krem fiyatı 2021

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
jetex_krem_neye_yarar_ve_cilde_faydalari_nelerdir_jetex_krem_fiyati_2020_1590222152_3441.jpg

Cildin rastgele bir bölgesine ağda, lazer epilasyon ya da acılı süreçlerde acıyı ortadan kaldırmak için kullanılan Jetex krem son vakitlerde epeyce gündemde. Kesinlikle bir uzman denetiminde kullanılması gereken Jetex krem, neye fayda ve cilde yararları nelerdir sorularının cevabı haberimizde.

Etken Unsuru Lidokain ve Prilokain hidroklorür olan Jetex krem, hücre zarındaki sinirsel ikazların oluşumunu ve iletimini engelleyerek bölgesel uyuşma sağlayan (lokal anestezik) bir ilaçtır. Sırf eczanelerde satışı olan bu krem, tıbbi süreçlerden evvel cilde uygulanır. Bu ciltte ağrıyı durdurmaya yardımcı olur fakat yeniden de hafif bir baskı ve dokunuş hissetmeniz mümkündür. Cilt yüzeyinin kısa müddetli uyuşmasını sağlayan Jetex krem, bacak ülserinde (temizlemeyi kolaylaştırmak için) ağrıyı gidermek; enjeksiyon ve öteki medikal prosedürler sırasında acıya karşı cildi uyuşturmak için kullanılır. Bu kremi kullanırken ağız, burun, kulak ve anüs içinde oluşan deri döküntüleri ve egzamaların üzerine katiyen uygulamamalısınız. Gebelik ve emzirme devirlerinde hekiminize danışmadan  kullanmayınız. Eğer anemi yani kansızlık hastalığınız varsa bu kremi hekim denetiminde kullanmanız gereklidir. 



JETEX KREM NASIL KULLANILIR?

Hekiminiz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o biçimde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi müddetince kesinlikle hekiminizin direktiflerine uyunuz. Yanlış kullanım ve talimat dışı uygulamalar hastalığın seyrini olumsuz tesirler, sıhhatinize ziyan verir.

JETEX KREMİN FİYATI 2021

Bu kremin  fiyatı 95.33 TL'dir.
 
Üst Alt