Son Konu

Yağmurlu günler için makyaj önerileri

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
cover-image
Yağmurlu günlerde makyaj yüksek nemin etkisi ile ciltte yapışkan bir görüntü oluşturur. Kullanılan fondöten istediğiniz gibi durmaz, maskara akar ve tüm göz makyajınız bozulmuş olur. Bu durumu engellemek için yağmurlu günlerde makyaj yaparken bilmeniz gerekenler vardır.

Yağmurlu Günlere Makyaj Önerileri


Cildinizi koruyacak bir nemlendirme kalkanı oluşturmanız gerekir. Yoğun yapılı nemlendiriciler kullanmayın. Cildi rahatsız etmeyecek su bazlı ürünler tercih edebilirsiniz.

Makyaj bazı kullanımı yağmurlu günlerde de son derece önem kazanır. Makyajın cildinize sabitlenmesini sağlar. Böylece cildiniz makyajı kusmamış olur.

Ağır yapılı cilt ürünleri kullanmayın. Cildiniz fondöteni dışarı atmak isteyebilir. Hafif yapılı olan BB ve CC kremleri tercih edebilirsiniz.

Göz makyajında abartıdan kaçınmanız gerekir. Özellikle dışarı çıkıyorsanız gözünüze gelen yağmur tüm göz makyajınızın bozulmasına neden olabilir.

Kullandığınız göz makyajı ürünlerinin suya dayanıklı olmasına dikkat etmelisiniz.

Kullandığınız pudra ve göz farlarının krem ürünler olmasına dikkat edin. Toz ürünler cildinize yapışır ve hoş olmayan bir görüntü yaratır.
 
Üst Alt