Son Konu

Might & Magic X'in Sorunları Çözüldü ve Oyun Satışa Geri Döndü

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_61711d37ec41e_73157.jpg

Ubisoft bu yaz başında Might & Magic X - Legacy'nin sunucuları kapattığında oyunun oynanamaz hale geleceğini tahmin etmemişti. Şimdi hemen aklınıza "sunucu kapalıysa tabii online oyun oynamak mümkün olmaz" diye gelmiş olabilir ama Might & Magic X tek kişilik bir deneyim, o yüzden oyunu bir anda oynayamaz hale gelmek pek de hoş bir tecrübe olmamış olsa gerek.

Durum böyle olunca oyun Steam'de olumsuz inceleme yağmuruna tutuldu, "Bu dolandırıcı yayıncı gibi tek kişilik bir oyunu devre dışı bırakanları unutmayın. Bunlardan oyun almayın ve bunu herkese yayın" gibi sert eleştiriler var yorumlar arasında. Ubisoft bunun üzerine çareyi oyunu satıştan kaldırmakta buldu ve Steam sayfası satın alıma kapatıldı.

Satın alıma kapanmanın ardından olumsuz yorum sayısı daha da arttı çünkü oyuncular Ubisoft'un 7 senelik bir oyunla uğraşacağını düşünmüyordu. Ancak Ubisoft dün akşam yaptığı açıklamayla sorunları çözdüğünü ve Might & Magic X - Legacy'in yeniden Steam üzerinden satışa geri döndüğünü duyurdu.

Oyun şu anda hem Ubisoft Store'a, hem de Steam'e geri dönmüş durumda. Üstelik Ubisoft özür mahiyetinde The Falcon and the Unicorn DLC'sini de oyuna sahip olan herkese ücretsiz olarak hediye etti. Normalde bu DLC, Deluxe Edition sahiplerine sunuluyordu.

Yani sizin de kütüphanenizde Might & Magic X varsa artık oyunu DLC'siyle birlikte oynamaya geri dönebilirsiniz.




 
Üst Alt