Son Konu

Elon Musk, Dogecoin’i (DOGE), Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) Üstün Hale Getirmek İçin Geliştiricilere Özel Yönergeler Sunuyor

seocu

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,414
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
elon-musk-1.jpg



Elon Musk, DOGE geliştiricileri ile Dogecoin’in nasıl iyileştirilebileceği konusunda Twitter tartışmasına bu sefer onlara özel talimatlar vererek devam etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.


En etkili Dogecoin hayranı olarak bilinen Tesla CEO’su Elon Musk, 9 Temmuz’da bir Twitter gönderisi yayınladı ve büyük yükseltmeden sonra DOGE’nin Bitcoin (BTC) ve Ethereum‘dan (ETH) daha üstün olacağını çünkü meme token’ının bu üst düzey blockchain‘lerden çok daha hızlı ve daha ucuz işlemler sunacağını öne sürdü.






DOGE’nin bu yaklaşan yükseltmesinin, kripto paranın temel katman işlemlerinin hızını artırması ve aynı zamanda ücretleri düşürmesi bekleniyor. Bir BT mühendisi olan Pranay Pathole, tweetine yanıt olarak Dogecoin’in Bitcoin’den zaten 15 kat daha hızlı olduğunu yazdı. Ancak blok hızını on kat daha hızlı hale getirmenin zor olacağına dikkat çekti.

Elon, DOGE geliştiricilerinin bu görevi nasıl yerine getirmesi gerektiğini önererek yanıt verdi:

“Blok boyutu ve frekansı, geniş çapta kullanılabilir bant genişliğine uyacak şekilde istikrarlı bir şekilde artmalıdır.”




Musk, Cuma günkü DOGE’yi BTC ve ETH’den daha hızlı ve daha ucuz hale getirmeyi vaat eden tweetine yanıt olarak, iki Bitcoin topluluğu etkileyicisi, Gabor Gurbacs ve Samson Mow, bir nüansın Musk tarafından unutulmuş gibi göründüğünü tweetledi: Litecoin ve Dogecoin’in birlikte çıkarılması. Litecoin’in işlemleri de yavaş, LTC ve DOGE birlikte çıkarılıyor. Bu, 2014 yılında DOGE’ye yönelik saldırıların yüzde 51’ini önlemek için yapıldı.

Şimdi, eğer meme token’ın işlem hızı büyük ölçüde artırılacaksa, geliştiricilerin önce DOGE’yi hard fork‘laması veya başka bir çözüm önermesi gerekecek.


 
Üst Alt