Son Konu

Bitcoin Düşerken SAND ve Bu 9 Altcoin ATH’yi Kırdı Geçti!

teknoloji

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,992
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
thumb2-mount-everest-zhumulangma-highest-mountain-himalayas-mountain-landscape.jpg

Evergrande iflas FUD’larının piyasa geneline etkisi %10’luk haftalık kayıplara sonuçlanırken, SAND ve AVAX’ın dahil olduğu bir dizi altcoin projesi fiyat keşfi modunda yeni ATH’ler aramaya devam etti. CryptoDiffer verilerine göre RPG, GALA, AVAX, SAND ve STARL ilk 5 olmak üzere Binance, PancakeSwap, Bithump, Kucoin, OKex borsalarında aşağıdaki kripto para birimleri yeni zirvelere ulaştı. Kısaca fiyatların son durumuna ve projelerin ayrıntılarına göz atalım…




Kasım ayında yeni zirvelere ulaşan SAND ve 9 altcoin projesi

  • Rangers Protocol (RPG), geleceğe yönelik bir sanal dünya Blockchain altyapısıdır. Şu anda 66.70 dolar ATH’sinin %22 altında işlem görüyor.
  • Gala Games (GALA), oyunculara oyunlarının kontrolünü geri vererek oyun endüstrisini farklı bir yöne çekmeyi hedefliyor. Fiyatı da 0.2852 dolar ATH’sinin ardından %20 düzeltme yaşadı.
  • Avalanche, merkezi olmayan uygulamalar ve özel Blockchain ağları için bir platform olarak işlev gören birinci katman bir Blockchain’dir. AVAX fiyatı 110.31 dolar ATH’sinin ardından genel piyasa düşüşüyle %11.82 geriledi.
  • Sandbox, kullanıcıların bir oyun biçiminde dijital öğeler oluşturmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına olanak tanıyan Blockchain tabanlı bir sanal dünyadır. SAND fiyatı 4.32 dolar ATH’sinin hemen altında tutunmayı başarıyor.
  • STARL token, meta veri deposundaki anahtar rolünü doldurmayı amaçlıyor. Fiyatta 0.00009711 dolarla Kasım ATH’sini kaydetti.
  • Clearpool, kurumsal borçluların teminatsız kredilere doğrudan DeFi ekosisteminden erişebildiği bir Merkezi Olmayan Sermaye Piyasası Ekosistemidir. CPOOL fiyatı 2.61 dolar ATH’si ardından %39.36 geriledi.
  • GameFi bir oyna-kazan oyun fenomeni olarak biliniyor. GAFI fiyatı 290.54 dolar ATH’sinin ardından %17.34’lük düzeltme yaptı.
Kriptokoin.com olarak aktardığımız CryptoDiffer bültenine buradan göz atabilirsiniz.
 
Üst Alt