Son Konu

Yönetim Bilimleri Kongresi 1-4 Nisan'da İTÜ'de

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
yonetim-bilimleri-kongresi-1-4-nisanda-itude-1617215094.jpg

Türkiye'nin en büyük öğrenci etkinliği olarak gösterilen ve İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından organize edilen Yönetim Bilimleri Kongresi, 1-4 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Etkinlikte pek çok farklı alanda çalışmalar gerçekleştirilecek.

Etkinlikte bu yıl çeşitli oturumlar, sanal kariyer alanı, ödüllü vaka çalışmaları ve yeni bir konsept olan "Yarış Bil Kazan" adlı bilgi yarışması gibi alt aktiviteler gerçekleştirilecek. Bu yılın ana teması olarak "Yönetim Devrimi" seçilirken yeni nesil yönetim anlayışı ana gündem olacak.

Herkese hitap edecek bir aktivite var


c23d8caf9558eed6b3520e2ef26ffce57107bdad.jpeg

Kongre ile ilgilenen hemen herkesin isteğine göre katılabileceği pek çok farklı aktivite bulunduğu da gözlerden kaçmıyor. Şirketlerde en üst düzey yönetici pozisyonda bulunan C-Level (CEO, CTO vb) mevkilerden kişilerin konuşmacı olacağı etkinlikte ayrıca çeşitli vaka çalışmaları, bilgi yarışması ve sanal kariyer alanı da yer alacak.

Etkinliğin geçtiğimiz yılki konukları arasında Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bilaloğlu, Korn Ferry Onursal Başkanı Şerif Kaynar, Webrazzi Kurucusu & CEO ‘su Arda Kutsal, Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, Fasdat Gıda Genel Müdürü Celal Oktay, Rixos Downtown Genel Müdürü Onur Özdiker, Oyuncu Azra Akın, Oyuncu Ceyhun Yılmaz gibi pek çok isim de yer aldı.

Etkinliğe nasıl kayıt olabilirim?

22.si yapılacak olan Yönetim Bilimleri Kongresi etkinliği herkese açık olarak gerçekleştirilecek. Sertifikalı kongre için herhangi bir ücret de talep edilmiyor. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için sitesini ziyaret edebilir, aynı sayfada yer alan bağlantıyı kullanarak kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


 
Üst Alt