Son Konu

NASR Esports, Finale Kalmayı Başardı!

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-04cfe75fc328e1815f7dfd563d8e8b181cd27d68.jpg


VFŞL Yaz Mevsimi'nde çeyrek finallerin tamamlanmasıyla birlikte yarı final aşaması başladı. Yarı Final aşamasının ilk karşılaşmasında ligi 2. sırada bitirerek direkt yarı finallerden başlamaya hak kazanan NASR Esports ve ligi 3. sırada bitiren çeyrek finalde Dark Passage'ı geçmeyi başaran Team Galakticos karşılaştı.


NASR Esports seriye çok iyi başladı.






Serinin ilk maçında NASR Esports erken oyunda öne geçmeyi başardı. Team Galakticos'un ve mevsimin en değerli orta koridor oyuncusu seçilen Emenes serinin ilk maçında kendi performansını çok altında kaldı. Emenes'in kötü performansının aksine NASR Esports yarı finale çok iyi hazırlandığını serinin ilk maçında gösterdi ve seride 1-0 öne geçmeyi başardı.


NASR Esports finaldeki rakibine korku salıyor!





Serinin ikinci maçı ilk maçın aksine biraz daha yakın geçmiş olsa da, NASR Esports rakibi Team Galakticos'un aksine takım savaşlarında daha iyi oynamasıyla birlikte serinin ikinci maçını da kazanmayı başardı. Bu sonuç ile birlikte seride durum 2-0'a geldi.


NASR Esports Finalde!





Serinin üçüncü maçında takımlar ikinci maça benzer bir oyun sergiledi. Maçta aldığı ufak üstünlükleri doğru şekilde objektiflere aktarmayı başaran NASR Esports takım savaşlarını da kazanmayı başardı. Takım savaşlarını kazanan NASR Esports maçı ve seriyi de kazanmayı başardı. Bu sonuç ile birlikte seride durum 3-0'a geldi ve VFŞL Yaz Mevsimi'nin ilk finalisti NASR Esports oldu.


Maçın en değerli oyuncusu Giyuu!





NASR Esports'un Lübnan'lı orta koridor oyuncusu Giyuu mevsimin lig aşamasında da başarılı performans sergilemişti. Son haftayı kötü geçiren NASR Esports'un son haftada en kötü görünen oyunculardan birisi olan Giyuu, yarı finaller için iyi hazırlandığını gösterdi. Giyuu kazandıkları maçlarda sırasıyla Orianna, Orianna ve Irelia performanslarıyla serinin en değerli oyuncusu olmayı başardı.


İlginizi Çekebilir
 
Üst Alt