Son Konu

GTA V'e Bakış Açınızı Değiştirecek ve Oyunu Bambaşka Bir Hale Getirecek En Yaratıcı 15 GTA V Modu

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-8de8845162dcac6ac2632eb0c384b4b0752193c1.jpg


Geçen günlerde 150 milyon adet satış yaptığı açıklanan Rockstar Games'in altın yumurtlayan tavuğu GTA V, hız kesmeden her geçen gün büyümeye devam ederken, bu başarı hikayesinden dolayı GTA VI'nın da piyasaya sürülmesi bir hayli zorlaşıyor. Madem böyle uçsuz bucaksız bir oyun var, neden oyun zevkimizi artırmak adına sıra dışı modları oyunumuza dahil etmiyoruz? Bu listemizi bu sorulara referans olarak sizler için hazırladık.


1. Open All Interiors




GTA V’e en iyi açık dünyalardan diyorsak eğer bunun en büyük sebebi elbette ki epeyce özgür olmamızdır. Size 'sonsuz özgürlük' dersem tepkiniz ne olurdu? Evet, bu modda her türlü yapıya (terk edilmiş garajlar, dışı cam olup hep içine girmek istediğimiz mekanlar, fantastik evler vb.) girmek mümkün.

2. Meteor Shower



Los Santos sokaklarında sırandan görevleri yaparken havanın bozulduğunu ve hayvanların kaçıştığını görürseniz eğer bu meteor yağmurunun başlangıcı olabilir. Yağmurdan tek kaçış yer altı olsa da yer yüzeyinde şanslıysanız eğer meteorlar sizi sıyırabilir.

3. Forests of San Andreas



Los Santos’un kuru iklimi ve çıplak toprağından sıkıldınız mı? Bu mod tam size göre. Büyücek ağaçların arasında oyununuzu oynamak eminim oyun zevkinizi doyasıya artıracaktır.

4. GTA V Remastered



Evet! Hepimiz biliyoruz ki GTA VI asla çıkmayacak(!). Bunu bilen hayran kitlesi “Neden GTA V Remastered olmasın?” fikriyle yola çıkarak böyle bir modu yaratmış mıdır? Elbette ki yaratmıştır! Bu felsefenin vücut bulmuş hali eminiz ki böyledir.

5. Rippers Realism



Realizm hastaları, GTA’nın simetrik realist yapısını diğer oyunlardan daha çok sever. Bu mod normal oyuna nazaran daha gerçekçi hasar animasyonu sağlar.

6. Imperial Star Destroyer (Star Wars)



Bu mod tıpkı Star Wars evreninden kopup gelmiş gibi görünen sıra dışı bir uzay gemisini kontrol etmemizi sağlıyor. Yaklaşık 1.5 savaş gemisi büyüklüğünde olan bu gemiyi sürmek ise oldukça zor.

7. Spider-Man



Marvel’s Spider-Man'in ülkemizde oldukça pahalı olduğunu biliyoruz. Onun yerine GTA V’te Spider-Man moduna denemeye ne dersiniz? Evet biliyorum bu sadece mod ama ülkece hayal gücümüz çok yüksek. Hayal ederek kendimize Marvel’s Spider-Man havası yaşatabiliriz.

8. No Water



Ülkemizde tsunami olmasa da, bu deneyimi tattıracak en iyi oyun tabii ki (dırırın dırın) GTA V. Denizden yavaş yavaş yükselen tsunamiye karşı yapacağınız ilk şeyler eminim ondan kaçmak olacaktır ama GTA V’te iseniz jet ski ile tsunamiye meydan okuyabilirsiniz veya tsunaminin içine girip su altındaki şehre göz atarsınız. Bunun gibi onlarca seçim sizin.

9. Grappling Hook



İster Just Cause serisindeki gibi, ister James Bond gibi kancanızı her yere fırlatabilirsiniz. Uçan bir uçağa en hızlı gitme yolu jetpack mi? Eğer kancaya sahipseniz muhtemelen değil.

10. Zombie



Bu modda bir zombi virüsüne sahipsiniz ve tek göreviniz salgını diğer insanlara yaymak ve şehri salgınla ele geçirmek. Modun varyasyonu olan başka bir modla da siz zombilere karşı savaşabilirsiniz

11. San Andreas



GTA V oynasa da GTA San Andreas özlemi yaşayan yiğitler her zaman vardır. Bazı GTA San Andreas hayranlarınınaklına böyle bir şey gelmiş ki bu modu yaratmışlar. Diğer modlara nazaran daha iyi sinematik animasyonlara sahip. Gta V deneyiminizi artırmak istiyorsanız eğer bu modu oynayın derim.

12. Vehicle Cannon




İçeriğinde barut olan kurşunları ateşlemenin sıkıcı olduğunu herkes bilir fakat ya “içinde motor var!” dersem! Bu modda silahla her sıktığımızda farklı farlı araçlar mermi gibi silahımızın namlusundan çıkar. Dikkat edin! Namludan tank çıkabilir!

13. Chaos



Npc’lere saldırdığımızda bizden kaçtıklarını biliriz. Fakat bu modla bizden kaçmamayı bırakın, bize bizim gibi saldırıyorlar. Modsuz GTA V’te olsaydı ne olurdu acaba? Game design anlamında çığır açar mıydı bilinmez.

14. Space Mission



Bu mod klasik GTA V sınırlarının dışına, hatta daha daha dışına çıkıyor ve bizi uzaya götürüyor. Herkes en hızlı savaş uçağıyla atmosferi motor gücü yettiğince delmenin bir kere de olsun hayalini kurmuştur. Bu mod bırakın atmosferi Mars topraklarında koloni çatışması yapmaya bile olanak sağlıyor.

15. Avengers Endgame Battle



Tek tek süper kahraman modlarını eklemenize gerek yok, bu mod tüm Avengers karakterlerini aynı mod paketi içinde besliyor. Bu mod paketinden sonra siz de YouTube için çocuklara özel içerikler oluşturabilirsiniz (!).

İlginizi Çekebilir
 
Üst Alt