Son Konu

Telefon Bataryalarını En Çok Kullanan ve Tüketen 20 Uygulama

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-847944b0c39cfe9109b489a6ae1ed1adf112a77b.jpg


Yanımızdan ayıramadığımız telefonlarımızın batarya düşmanı olan 20 uygulamayı listeledik. Listemiz bilhassa şarj konusunda eza yaşayanlar için, şarjlarını neyin tükettiğini öğrenmeleri açısından faydalı olabilir.

Uygulamalara ilişkin açıklamalar buradan alınmıştır.


20. LinkedIn




LinkedIn uygulaması profesyonel dünyanızda şahıslar ve sizin için kıymetli olan şeylerle kolay kolay irtibat kurmanızı sağlar.

19. Likee



Dünya çapında tanınan bir özgün görüntü oluşturma ve paylaşım platformu.

18. Grindr



Grindr, eşcinsel, trans ve queer insanların bağlanması için dünyanın 1 numaralı fiyatsız taşınabilir toplumsal ağ uygulamasıdır.

17. Telegram



En saf haliyle anında iletileşme. Kolay, süratli, emniyetli ve tüm aygıtlarınızda eşitlenir. 500 milyondan fazla faal kullanıcı ile dünyanın en çok indirilen 10 uygulamasından biri.

16. Amazon



Amazon.com.tr taşınabilir alışveriş uygulaması, milyonlarca eseri uygun fiyata satın almanızı ve siparişlerinizi her yerden yönetmenizi sağlar.

15. Booking



Binlerce insanın otel ve konut rezervasyon fırsatlarını bulduğu dünyanın en yüksek puanlı seyahat uygulaması.

14. YouTube



En tanınan müzik görüntülerinden oyun, moda, hoşluk, haber, öğrenme ve daha birçok alandaki trendlere uzanan içeriklerle dünyada nelerin izlendiğini görün. 

13. Zoom



Nereye giderseniz gidin irtibatta kalın - kusursuz görüntü ve ses, anında ekran paylaşımı ve platformlar ortası anlık iletileşme ile inançlı bir toplantı başlatın yahut katılın.

12. WhatsApp



WhatsApp, aileniz ve arkadaşlarınıza bildiri alıp göndermenizi sağlamak için telefonunuzun İnternet ilişkisini (4G/3G/2G/EDGE yahut varsa Wi-Fi) kullanır. Bildiri, arama, fotoğraf, görüntü, doküman ve Sesli Bildiri gönderip alabilmek için SMS’ten WhatsApp’a geçiş yapın.

11. Snapchat



Snapchat, yaşadığın anı arkadaşlarınla ve ailenle paylaşmanın süratli ve eğlenceli bir yoludur.

10. Bumble



Bumble, yeni irtibatlar kurmanıza, yeni arkadaşlar edinmenize yahut profesyonel ağınızı genişletmenize imkan tanıyan bir flört uygulamasıdır.

9. Tinder



Tinder seninle birebir ilgi alanlarına sahip beşerlerle tanışmanı sağlar. Yeni arkadaşlıklar, aşk, evlilik arıyorsan yahut yalnızca buluşup sohbet etmek istiyorsan Tinder seni yanlışsız bireyle eşleştirecektir.

8. Instagram



Instagram, fotoğraflarınızı, öykülerinizi ve görüntülerinizi oluşturmanıza, bunları değer verdiğiniz arkadaşlarınız ve takipçilerinizle paylaşmanıza imkan tanır.

7. Bigo Live



Kusursuz canlı yayınlar izleyin, canlı oyun akışının keyfini çıkarın, dünya çapındaki beşerlerle canlı sohbet edin ve canlı yayın yapın.

6. Airbnb



Her kaçamağa uygun eksiksiz konaklamalar bulabilir ve seyahat sırasında ya da çevrim içi olarak yeni tecrübeler keşfedebilir. Mesken sahipleri boş yerlerini paylaşabilir, konut sahipliği için takviye alabilir ve konuklara unutulmaz anlar sunarken para kazanabilir.

5. Facebook



Arkadaşlarınızın neler yaptığını görün. Güncellemeler, fotoğraflar ve görüntüler paylaşın. Arkadaşlarınız gönderilerinizi beğendiğinde yahut yorum yaptığında bildirimler alın. Oyunlar oynayın ve sevdiğiniz uygulamaları kullanın. Facebook Market'te lokal olarak bir şeyler alıp satın.

4. Skype



Skype dünyanın konuşmasını sağlar. Tamamı ücretsiz* anlık bildiriler, sesli yahut imajlı davetlerle "merhaba" deyin.

3. Uber



Uber’le varış noktanız parmaklarınızın ucunda. Uygulamayı açıp nereye gitmek istediğinizi girmeniz kâfi. Yakınınızdaki bir şoför, sizi istediğiniz yere inançlı bir formda ulaştırır.

2. My Verizon



Amerikan cep telefonu operatörünün uygulaması.

1. Fitbit



Sıhhat ve zindelik için dünyanın önde gelen uygulamalarından birine merhaba deyin. Topluluğumuza katılmak, temel istatistikleri takip etmek ve seyahatinizde motive kalmak için Fitbit uygulamasını kullanın.

Bu uygulamalar hem art planda çalışırken hem de faal olarak açıkken şarjı ziyadesiyle tüketiyor. Kullanmadığınız uygulamaları silerek ve çıkış yaptığınız uygulamaların büsbütün kapandığına emin olarak batarya ömrünü uzatmanız mümkün.


 
Üst Alt