Son Konu

Fenomenin katili kendini sosyal medyada ele verdi!

dadaş

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,364
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sosyal-medya-fenomeni-Bianca-Devinsin-katili-kesinleşti-ShiftDelete.Net_.jpg



Sosyal medyanın hayatımızın her alanına girmesiyle birlikte yeni nesil medyanın korkutucu yanlarıyla da karşılaşmaya devam ediyoruz. Pazar günü öldürülen sosyal medya fenomeni Bianca Devins‘in katili yine sosyal medyadan ortaya çıktı!

Sosyal medya fenomeni Bianca Devins’in katili kesinleşti!


35000 takipçili sosyal medya fenomeni Bianca Devins geçtiğimiz Pazar sabah New York’taki evinde ölü bulundu. 17 yaşındaki genç kızın cinayeti hakkındaki birçok şüphenin ardından katil zanlısı kendini sosyal medyada ele verdi.

Instagram üzerinden fenomen olduktan sonra takıntılı hayranlarından biri Brandon Clark ile ilişkiye başladı. İlişkileri çok da sağlıklı gitmeyen çiftin son günlerde birkaç kez sert bir şekilde kavga ettiği çevredekiler tarafından bildirildi. Gittikleri bir konserin ardından tekrar tartışan çiftin son durumu cinayetle sonuçlandı.
Sosyal-medya-fenomeni-Bianca-Devinsin-katili-kesinleşti-ShiftDelete.Net-1.jpg
Fenomenin ölümünün ardından ilk şüpheli olarak düşünülen erkek arkadaşı da sosyal medya üzerinden paylaştığı görsellerle şüpheleri doğruladı. Ayrıca katilin cinayeti canlı olarak sosyal medya hesabında yayınladığı iddiaları da var. Fakat kaldırılan yayın ve gönderilerin ardından bu konuda polisler tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.

Brandon Clark’ın fenomenin cesedinin görüntülerini 4 kanallı ilan panosunda “Özür dilerim Bianca” başlığıyla paylaştığı ortaya çıktı. Katil zanlısı tutuklanmadan kısa süre öncesinde de Instagram üzerinden paylaştığı hikayeler ile de polislerin şüphesini doğruladı.

Henüz cinayetin detayları net bir şekilde ortaya çıkmasa da katil zanlısı tutuklandı. Ama dava cinayetin detaylarının kesinleşmesi için bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor.



 
Üst Alt