Son Konu

Apex Legends’ın Sevgililer Günü Etkinliği Başlıyor

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_66307.jpg

Aşkın ve sevginin her yanımızı sardığı Sevgililer Günü’ne geri sayım başladı. Respawn Entertainment, bu durumu fırsat bilerek sevgilileri ile “insan avına” çıkmak isteyen çiftleri Apex Legends semalarına bekliyor. Yapımcı ekip geçtiğimiz sene yayınlanan ve kısa vadede rafa kaldırılan duo modunu tekrar oyuna eklemeye hazırlanıyor.

2019’un Kasım ayında birinci kere oyuna eklenen bu oyun modunda yalnızca iki şahıstan oluşan gruplar savaşıyordu. Aktiflik iki hafta sürmüş ve daha sonra rafa kaldırılmıştı. Lakin bu sefer duo modunun mühleti çok daha kısa olacak. Çiftler bu modu bir hafta boyunca oynayabilecek. Tekrar de Respawn, duo modunu tercih edenlere ufak sürprizler hazırlamış.

Örneğin oyuna giren herkes birinci evvel Sevgililer Günü 2020 rozeti kazanacak. Nessie ve Pathfinder silah kozmetikleri oyuna eklenecek ve herkese Double Up tecrübe puanı bonusu verilecek. Bu bonus sayesinde günde 20.000 XP’ye kadar iki kat tecrübe puanı kazanabileceksiniz.

Longbow DMR’a da Through the Heart isminde Sevgililer Günü temalı bir kozmetik geliyor. Geçtiğimiz sene kaçırdıysanız bu sene satın alabilmeniz ismine Sevgililer Günü bayrakları da Apex Store üzerinde indirime girmiş durumda.
 
Üst Alt