Son Konu

Açıklandı: İşte Piyasa Değeriyle Top 15 Metaverse Coin!

teknoloji

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,992
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
cyber-glasses-.jpg

Kripto para analiz firması CryptoDiffer, 19 Kasım’da piyasa değeri bakımından ilk 15’te yer alan metaverse coin projelerinin listesini Twitter hesabından paylaştı. Listenin ilk sırasında 7,878 milyar dolarlık piyasa değeri ile, Ethereum Blockchain üzerinde inşa edilmiş bir NFT oyunu ve ekosistemi olan Axie Infinity (AXS) yer alıyor. Altcoin, son bir ay içerisinde %3,83 yükseliş kaydetti. Son zamanlarda kripto para piyasasında en fazla konuşulan metaverse coin projelerinin piyasa değerine göre sıralamasına, Kriptokoin.com olarak sizler için bir göz attık.




En değerli metaverse coin projeleri

Axie Infinity’nin ardından 7,459 milyar dolarlık piyasa değeri ile Decentraland (MANA), geliyor. Decentraland, 90.601 parsel araziden oluşan merkezi olmayan bir 3D sanal gerçeklik platformu. Merkezsiz bölgedeki sanal emlak, Ethereum Blockchain’e dayanan kripto para birimi MANA tarafından satın alınabilen NFT’lerden oluşuyor. Metaverse coin, son 30 gün içinde %415 artışla, yatırımcılarını oldukça sevindirmiş görünüyor.

Üçüncü sırada ise 3,891 milyar dolarlık piyasa değeri ile The Sandbox (SAND) bulunuyor. Altcoin son 1 ayda %474 gibi oldukça tatmin edici bir performans gösterdi. Sandbox, oyuncuların platformun tokeni SAND’i kullanarak Ethereum Blockchain’de oyun deneyimlerini oluşturabilecekleri, sahiplenebilecekleri ve bunlardan para kazanabilecekleri sanal bir meta veri deposu. Oyuncular, Non Fungible Token (NFT)’ler biçiminde dijital varlıklar oluşturabiliyor, bunları pazaryeri ve Game Maker ile oyunlara entegre edebiliyor.

Listenin geri kalanı ise şu şekilde sıralanıyor: Enjin Coin (ENJ), Wemix (WEMIX), WAX (WAXP), Radio Caca (RACA), Sushi Swap (SUSHI), Blocktopia (BLOK), Star Atlas (STARL), Illuvium (ILV), Ceek VR (CEEK), MOBOX (MBOX), Yield Guild Games (YGG), Dvision Network (DVI)
 
Üst Alt