Son Konu

Rainbow Six: Siege için yeni bir etkinlik daha duyuruldu

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
109718_640.jpg

Taktiksel FPS denince akla birinci gelen oyunlardan bir tanesi olan Rainbow Six: Siege
için yeni bir aktiflik daha duyuruldu. Ubisoft'un en başarılı rekabetçi oyunlarından bir tanesi olan Rainbow Six: Siege için duyurulan Program aktifliğiyle birlikte oyuna yeni bir harita ve kısa periyodik mod ekleniyor. Program aktifliği sayesinde karakterlerin antrenman yapabileceği Stadyum haritası epeyce güzel. Klasik bomba moduna konut sahipliği yapan Program aktifliğinin hudutlu müddetli bir biçimde oyunda bölge aldığınız belirtelim.

Rainbow Six: Siege için yeni bir aktiflik daha duyuruldu

Program aktifliğini kişisel bir medya ile duyuran Ubisoft, Road to S.I (Six Invitational 2020) e spor aktifliğine kadar aktifliği oynanabilir tutacak. Perde gerisinde bir hikaye anlatımı da bulunan Rainbow Six: Siege için yayınlanan sinematik görüntüde karakterlerin maskesiz hallerini görebiliyoruz. Gayri bir yandan birçok karaktere Program aktifliğine hususî kostüm de geldi. Antrenman kıyafetlerine kavuşan karakterlerin kostümlerini alabilirsiniz.

3 milyon dolar armağanlı Six Invitational turnuvası ise nispeten merak ediliyor. Arkada bıraktığımız sene büyük bir izleyici kitlesi toplayan Ubisoft, sonuçtan mutluydu.
 
Üst Alt