Son Konu

Dünya Ekonomik Forumu, Bu Altcoin’e Dikkat Çekti!

bilgisayarci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,563
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
95
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Onumuzdeki-Hafta-Bitcoin-Disinda-Takip-Edilecek-5-Altcoin.jpg

Dünya Ekonomik Forumunun raporu, Bitcoin fiyatının devam küresel enflasyon korkuları arasında 2022’nin ikinci çeyreğine kadar yükselişe devam edeceğini tahmin ediyor. Raporda baz alınan ABD enflasyon verilerine göre FED faiz oranlarını ilk fırsatta arttırabilir. Bu nedenle enflasyonun küresel baskılara yol açacağı ve korkuları arttıracağı düşünülüyor. Finansal teknolojiye odaklı altcoin projelerinden Cardano, Solana ve Ethereum ise performanslarıyla öne çıkabilecek kripto para birimleri olarak değerlendiriliyor.

Enflasyonun altcoin ve Bitcoin fiyatlarını yükseltmesi bekleniyor


Raporda tedarik zincirleri ve kalifiye işçi eksikliği sorunları tartışıldı. Maliyetler arttığı için işlem fiyatlarının yükseldiği ve bunun küresel bir sorun haline geldiği söyleniyor. Ayrıca sürecin 2022’nin ikinci çeyreğinin başına kadar sürmesi beklenirken, Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinden bazılarında yukarı yönlü fiyat hareketleri tetiklenebilir. Rapora göre Bitcoin esasen enflasyona karşı güvenli bir liman olarak görülüyor. Kurumsal yatırımcının önümüzdeki süreçte Bitcoin’e yönelebileceği düşünülüyor.
while-bigs.jpg
Bunların yanında raporda Ethereum, Solana ve Cardano konu alındı. Uzmanlara göre bu alandaki finansal teknolojiye odaklı projeler, önümüzdeki süreçte daha iyi performans gösterebilir. Finansal hizmetler firması deVere Group CEO’su Nigel Green’de bahsedilen Bitcoin ve diğer altcoin projelerinin yanına Ethereum’u eklemeyi uygun buluyor. Green’e göre “Bitcoin’in diğer kripto paralar üzerindeki çekim gücü, bu hafta kendini tekrar gösterecek ve kendi gücünü korurken diğer büyük kripto para birimlerini de yukarı çekecek. Ethereum, Solana ve Cardano gibi fintech geliştirme ile ilgili kriptoların özellikle iyi performans göstermesini bekleyebiliriz.”
 
Üst Alt