Son Konu

SHIB’te Listede! Analist, Bu 5 Meme Coin’de Yükseliş Bekliyor

klimaci

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
151,968
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
50908787221_9cf383a2b4_o.0.jpg

Tüm meme coin projelerinin roketleme kar oranları ortadayken, kripto para yatırımcıları kısa vade karlar için radarlarını “köpek temalı” kriptolara çeviriyor. İşte Mark Arguinbayev’nin listesinden patlamaya hazır 5 meme coin…

ELONBALLS ile tanışın


ELONBALLS, bir ticaret kartı NFT koleksiyonu ve NFT’lerinizi kullanarak oynamanıza izin veren tam teşekküllü bir oyun platformu olan Pokelon’un token’idir. Ayrıca Pokelon, tarayıcınız aracılığıyla erişebileceğiniz bir Dapp olan ELONBALLS farming havuzlarına sahiptir. Bu, ELONBALL’larınızı ödüller ve hatta NFT’ler için stake etmenize olanak tanır. Analist Arguinbayev’e göre tamamen işlevsel bir uygulama ve bazı harika NFT’ler içeren sağlam bir proje!
20210511_DOGE-SHIBA-SHIB-coin-2-1.jpg
Sırada Floki Rocket var

Floki Rocket, Elon Musk’ın Shiba Inu yavrusu Floki’nin adını taşıyan bir meme coin’dir. Bir diğer meme RLOKI’nin ilham kaynağıdır. Floki Rocket dün Coinmarketcap’ta listelendi ve ardından fiyatı hemen düştü. Ancak analiste göre işlevsel bir dApp ve sağlam bir web sitesi ile RLOKI’nin toparlanıp bazı astronomik kazançlar elde etmesinin önünde hiçbir engel yok.

Gelelim en popüler meme coin projeleri; DOGERKT, DOE ve SHIB’e
  • Başka bir roket kripto para birimi olan Doge Rocket, BSC tabanlı bir Dogecoin ödül token’idir. Her satışın bir yüzdesi, mevcut sahiplerine DOGE olarak geri döner. Meme coin projesi, 7 Kasım’da piyasaya sürülen nispeten yeni bir kripto para birimidir. Analiste göre ekibin pazarlama kampanyası başarılı olursa kolay bir 2x veya 3x potansiyeli bulunuyor.
  • Sırada Dogs of Elon (DOE) var. Kendisi bir ERC-20 token. Proje başarılı bir ön satışı tamamladı ve şu anda OpenSea de ticaret yapan aktif bir NFT koleksiyonuna sahip. Ayrıca, meme coin severler için bir CryptoPunks alternatifi olmayı hedefliyor. 
  • SHIB’in kısa vadeli kâr için büyük bir yatırım olmadığını düşünebilir. Ancak bilindiği üzere meme coin’ler şaşırtabiliyor. Ayrıca yıl sonu yaklaşıyor ve Bitcoin’den beklentiler 6 haneli. Analiste göre bu nedenlerle SHIB’e küçük bir şans verilebilir.
Kriptokoin.com olarak aktardığımız Shiba Inu (SHIB) ve Dogebonk (DOBO) çatışmasına göz atamayı unutmayın.
 
Üst Alt