Son Konu

Efsanevi Milyarderden Bitcoin Uyarısı ve Altcoin Tahmini!

dagcı

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,900
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
68
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Griffin_100521_03.jpg

Bitcoin ve Ethereum bu hafta ATH seviyelerine fırlayarak kripto piyasasının toplam değerini yaklaşık 3 trilyon dolara çıkardı. Şimdi, efsanevi milyarder Ken Griffin, Ethereum’un sonunda Bitcoin’i geçeceği konusunda uyarıyor.

Bitcoin hala çözülememiş birçok probleme sahip!


Ken Griffin, The New York Times’dan Andrew’a verdiği demece şunlarla başlıyor:

İlk kripto para birimlerinden Bitcoin, ödemeleri yönetmek için inanılmaz derecede pahalıdır. Bitcoin, küresel ısınmaya büyük bir katkıda bulunur, toplamda dünya çapında kullandığımız herhangi bir ödeme biçiminden daha büyüktür.
coin-JltZ_cover.jpg
Yaklaşık 40 milyar dolarlık varlığı yöneten Citadel’i kuran ve yöneten Griffin, Binance’in BNB’si, Solana ve Cardano da dahil olmak üzere, fiyatları hızla yükselen bir avuç Ethereum rakibine atıfta bulunarak şunlarla devam ediyor:

Bitcoin’in kavramsal olarak Ethereum ile yer değiştirdiğini göreceğiz. Tren hâlâ istasyonda. Bu yeni kriptolar daha sonra daha yüksek işlem hızları, işlem başına daha düşük maliyet avantajlarına sahip olacak, belki de insanlar güvenlik ve dolandırıcılık önleme ile nasıl daha iyi başa çıkacaklarını düşünmeye başlayacak.

Ancak Griffin, Bitcoin, Ethereum ve diğer büyük kripto para birimlerinin son yıllarda hızla arttığına şüpheyle yaklaşıyor ve “Kripto para birimleri söz konusu olduğunda, değerlemenin temeli nedir? Birisi yarın bunun için bana daha fazla ödeme yapıp yapmayacağı” diye soruyor.
1039605776_6_0_910_511_1920x0_80_0_0_52a803c0947e061df6802ce1975a4737.jpg
Ken Griffin’e göre BTC ihtiyacımız olan çözüm değil

Geçen yıl boyunca, pandemi kaynaklı karantinalar ve finansal sistemlere yapılan devasa devlet teşvikleri, tüm kripto para birimlerinin fiyatını artırdı. Griffin, yatırımcı portföylerine eklenen yeni araçlar hakkında şunları söylüyor:

Meme coin’ler ve kripto para birimi gibi yepyeni bir tasarruf sınıfı yarattık. İnsanlar yeni fikirler ve yeni yaratımlar dünyasına çok odaklanmış durumda. Kripto para birimleri söz konusu olduğunda bu tutkunun bir kısmının yersiz olduğundan endişeleniyorum.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız röportajda Griffin son olarak, 21 yaşındaki stajyerinden Bitcoin’i duyduğunu, ancak yatırım yapmadığı için pişman olduğunu söylüyor. Kendisine göre Blockchain küresel ölçeklere ulaşabilen bir ledger’i korumanın en iyi yolu, ancak kripto paralar gerçekten ihtiyacımız olan çözüm değil.
 
Üst Alt