Son Konu

Efsanevi Trader, 5 Altcoin İçin Giriş Seviyelerini Verdi!

teknolojiuzmani

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,799
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
16bf84daadbdd079948eb9e78a23f161.png

Konsolide kripto piyasası artık sektördeki kitleler tarafından biliniyor. Trader’ler ve yatırımcılar, karlı kazançlar ve potansiyel altcoin projeleri aramak için kripto radarlarını kurdular. Bu arada, popüler kripto analisti, potansiyel altcoin’ler ve De-Fi coin’leri için giriş seviyeleri veriyor. 

ATOM, LINK ve 4 altcoin için giriş seviyeleri


Popüler kripto analisti Michael van de Poppe, önümüzdeki haftalar için giriş bölgeleri belirliyor. Analiste göre bu kripto paralar, gelen döngülerde ve çok beklenen altcoin sezonunda daha da yükselebilir.
  1. Cosmos (ATOM)/BTC: Altcoin, fiyat trendlerinde zayıflığa tanık oluyor. ATOM daha önce etkileyici bir kırılmayı onaylamıştı. Şimdi aşağı yönde konsolide oluyor ve analiste göre bir hareket daha giriş noktaları verebilir. Analiste göre bu seviyeler 2.8943 dolar ve 2.3797 dolar.
  2. Chainlink (LINK): LINK fiyatı konsolide oluyor ve LH seviyeleri kaydediyor. Analist bunun HL’a dönüşmesini bekliyor. Daha düşük seviyelerdeki destek, daha yüksek kazançlar elde etmek için bir giriş bölgesi olabilir. Ayrıca proje 2022’de gerçekleşecek bir genişlemeyi dört gözle bekliyor.
  3. Curve (CRV): De-Fi token’i, kısa bir süredir yatay trendde olan altcoin’lerden biridir. CRV, Eylül 2020’den bu yana yatay ilerliyor. Ayrıca ivmesini henüz kırmadı. CRV’nin enflasyonistten deflasyonist hale gelmesiyle birlikte yukarı yönlü bir fiyat yörüngesi izlemesi bekleniyor. Analiste göre destek seviyelerinin alt sınır bölgeleri hayati giriş noktaları olabilir.
  4. AAVE /BTC : Direnç için önceki destek seviyesini reddettiği için De-Fi token’i büyük ölçüde düzeliyor. Michael, sağlıklı geri dönüşler için AAVE’nin giriş bölgelerinin 2.4376 dolar ve 1.6722 dolar civarında olduğuna inanıyor.
  5. VeChain (VET): VeChain, diğer altcoin’lerin yanında öne çıkıyor. VET fiyatı da aşağı yönde hareket ediyor ve LH ve LL seviyeleri kaydediyor. Analiste göre yükselmeden önce destek seviyelerine yeniden test yapılması beklenebilir. 
Kriptokoin.com olarak aktardığımız Michael van de Poppe analizlerine buradan ulaşabilirsiniz.
 
Üst Alt