Son Konu

Ünlü League of Legends Oyuncusu HolyPhoenix Ateş Püskürdü!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-771d9eb55022c258c8ea694a8d71ec51de16783b.jpg


VFŞL 6. Hafta 1. Gün karşılaşmalarında son şampiyon fastPay Wildcats, ligin üst sıradaki kadrolarından Team Galakticos ile karşılaştı. Maçın kazananı Team Galakticos olurken maç sonrasında tahlil masasında Jhonnie ve Noeldayi, HolyPhoenix yaptığı Randuin eşyasını çokça eleştirdi. Bu tenkitlerin akabinde fastPay Wildcats'in yıldız nişancısı HolyPhoenix kendi şahsî canlı yayınında tahlil masasına ateş püskürdü!


Jhonnie ve Noeldayi'nın Randuin tercihi hakkında yorumları;




Tahlil masasında Noeldayi ve Jhonnie, HolyPhoenix'in grubun tek hasar kaynağı olduğunu, Randuin eşyası yerine daha ofansif bir eşyaya gitmesi gerektiğini ve bu tercih yüzünden orta koridorda çıkan bir savaşta HolyPhoenix'in gereğince hasar çıkartamadığını gösterdi.

fastPay Wildcats'in nişancısı HolyPhoenix'in Randuin tercihi ve sonrasında gelen tenkitler hakkında açıklamaları;



HolyPhoenix, Randuin tercihine laf eden Riot Games sunucusu Noeldayi'yı maksat alarak birtakım hakaretlerin yanı sıra oyun bilgisi hakkında da ithamlarda bulundu. Ben bunun altında arka niyet ararım diyen yıldız oyuncu, oyunun sonucunu item tercihinin asla değiştirmeyeceğini argüman etti. Oyunu bilmeyen insanları sunucunun bu telaffuzuyla örgütlediğini belirtti.

Noeldayi'nin HolyPhoenix'in ithamları sonrasında ki açıklaması.




Jhonnie'de bu TwitLonger ile görüşünü bildirdi.





Oğuz biraz daha vokal olduğu için güya bu yalnızca onun düşünceleriymiş üzere lanse edildi lakin o denli bir şey yok, maçı izlerken ve masada tıpkı şeyleri konuşuyorduk ve düşünüyorduk. O denli olmasa bile sunucular olarak biz bir takımız ve "Nasıl olsa bana dokunmuyor, sıyrıl geç." mantığı, takım ruhuna karşıttır. Söylenen ve konuşulanların hepsinin muhatabı olarak kendimi de görüyorum.

Ben şahsen Holyphoenix'i seven sayan ve en kıymetlisi ona hürmet duyan birisiyim. League of Legends'ın Türkiye'de yayılıp, bir oyundan öte hayat tarzı olmasının sebeplerinden birisidir. 2012'den beri maçlarını anlatırım, bir arada içeriklerde çalıştık, harikulade oyunlarını anlatma bahtı buldum. Bu tip yorumlarda bulunması beni nitekim üzdü. Bunların yerine aslında yayına çağrılmayı ya da direkt bağlantıya geçilip, sebeplerinin konuşulmasını, doğrunun yanlışın ne olduğunun daha kibar ve uygar usullerle bulunmasını tercih ederdim. Buna sunucular olarak her vakit açığız. Şahsen bugüne kadar yayına davet edilip gitmediğim, bu tip mevzulardan kaçtığım bir enstantane hatırlamıyorum. Empati yapınca güç bir devirden geçen oyuncunun anlık bir hudut ve bu müddete bağlı olarak oluşan bir birikimle yaptığı yorumlar olarak değerlendiriyorum ve o denli de olmasını istiyorum. Yorum yapmak, anlatmak, mana kazandırmak bizim işimiz, yanlışlarımız elbette vardır bu hususta geri bildirime açığız, kâfi ki bunu kırıcı hallerde yapmayalım.


Yıldız oyuncu youtube kanalından paylaştığı bu görüntü ile ufak bir diss daha atmış oldu.



İlginizi Çekebilir :
 
Üst Alt