Son Konu

Linet Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için katıldığı yarışmada bir üst tura çıktı!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
linet_eurovisionda_israili_temsil_etmek_icin_katildigi_yarismada_bir_ust_tura_cikti_1641367989_0587.jpg

İsrail asıllı müzikçi Linet Eurovision’da İsrail’i temsil etmek için katıldığı yarışta bir üst tipe çıkmayı başardı. Linet gösterdiği sahne gösterisiyle jüriyi etkilemeyi başardı.



Ünlü müzikçi Linet İsrail'i Eurovision 2022'de temsil edecek sanatkarın seçildiği X Factor yarışında fırtına üzere esmeye devam ediyor. My Number One müziğindeki başarısıyla bir üst tipe geçen Linet, dans performansıyla da heyet üyelerini etkilemeyi başardı. 


linet eurovision


Linet, Türkiye’nin 2013 yılından beri katılmadığı Eurovision müzik müsabakasında İsrail’i temsil edebilmek için katıldığı X Factor isimli yarışında bir sefer daha sahneye çıktı. Tel Aviv doğumlu Türk-İsrail asıllı müzikçi, sesi ve sahne gösterisiyle herkesi kendine hayran bıraktı.



"İSRAİL'DE DOĞDUM LAKİN TÜRK AİLENİN KIZIYIM"

Geçtiğimiz haftalarda müsabaka hakkında konuşan Linet, üçüncü cinse kaldığını belirterek "Yarışma hala devam ediyor. Birkaç kademe daha var. Ben İsrailliyim, İsrail'de doğdum lakin bir Türk ailenin kızıyım. Türkiye'de yıllarımı, hayatımı geçirdim. Artık İsrail'i temsil ediyorum" demişti.

"SENEYE DE TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDERİM"

Türkiye'den Eurovision için teklif gelmesi durumunda seve seve kabul edeceğini de belirten Linet, "Taraftarlık işini sevmiyorum. Bu sene İsrail'i temsil ederim, sonraki sene Türkiye'yi temsil ederim. Sonuçta bir dünya sahnesine çıkıyorsunuz. Kıymetli olan oraya çıkabilmek" formunda konuşmuştu.


 
Üst Alt