Son Konu

Atama Sonrası İlçe Sağlık Müdürlüğüne İlginç Çelenk: Çekemeyenler Zil Taksın

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-eb36facf6c9deb9dd60f4a7ed0c33b04b3b5ceaa.jpg


Kayseri'nin Develi ilçesinde Dr. Fatma Anteplioğlu yeniden İlçe Sıhhat Müdürü olarak görevlendirildi. İlçe Sıhhat Müdürlüğü binası girişine bırakılan "Çekemeyenler zil taksın" ve "İyi olsun kraliçe" çelenkler dikkat çekti.






Sıhhatte hizmet mukaveleleri yenilendi. Kayseri’de de bu kapsamda sıhhat yöneticilerinin hizmet kontratları yenilenirken, birtakım yerlerde misyon değişiklikleri yaşanırken, kimi müdürlüklerde ise tıpkı isimlerle devam etme kararı alındı.

Sözcü'den Müslüm Evci'nin haberine nazaran; Kayseri'nin Develi ilçesinde de Dr. Fatma Anteplioğlu yenide İlçe Sıhhat Müdürü olarak görevlendirildi. Anteplioğlu'nun atamasının akabinde İlçe Sıhhat Müdürlüğü'nün önüne 2 enteresan çelenk bırakıldı. "Çekemeyenler zil taksın" ve "Güzel olsun kraliçe" yazıları yer alan çelenklerin farkına varılmasının akabinde çelenklerdeki yazılar söküldü.

Çelenklerden ne ilçe sıhhat müdürünün ne yakınlarının ne de kurum çalışanının haberinin olmadığı belirtilirken çelenklerin 15 Temmuz’da yani resmi tatilin olduğu gün fırsat bilinerek, kimliği meçhul kişi ya da şahıslarca kurum önüne bırakıldığı sav edildi.

 
Üst Alt